FILMUL EVZ: Singur acasă

FILMUL EVZ: Singur acasă

Plin de umor şi de răsturnări de situaţie, filmul intrat în tradiţia celor de Crăciun subliniază importanţa familiei.

Odată cu acest rol, Macaulay Culkin a devenit vedetă internaţională şi a fost nominalizat la Globul de Aur.

Kevin (Macaulay Culkin) este "uitat" acasă când familia pleacă în Franţa, pentru perioada vacanţei de iarnă. În momentul în care realizează ca părinţii săi "l-au lăsat" singur acasă, Kevin este speriat de faptul că va trebui să-şi poarte de grijă. Nu se plictiseşte însă deloc, mai ales după ce doi hoţi (Joe Pesci şi Daniel Stern) plănuiesc să jefuiască locuinţa, crezînd-o nelocuită, iar curajosul şi inteligentul băieţel recurge la tot felul de capcane ingenioase pentru a-şi apăra casa.

Recompensat cu două Premii Oscar şi cu două Globuri de Aur, filmul a intrat în cartea recordurilor pentru comedia cu cele mai mai mari încasări: 533 de milioane de dolari. Deşi scenaristul John Hughes a scris povestea special pentru Macaulay Culkin, regizorul Chris Columbus a insista să organizeze audiţii, la care au participat câteva sute de copii, doar pentru a fi sigur că Macaulay este cel potrivit.

20.30 - PRO TV

<object width="560" height="340"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/CK2Btk6Ybm0?fs=1&amp;hl=en_GB"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/CK2Btk6Ybm0?fs=1&amp;hl=en_GB" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="560" height="340"></embed></object>

Ne puteți urmări și pe Google News