Mare parte dintre oameni cred în existenţa raiului şi a iadului. Angajat al unei firme de publicitate, Daniel Miller (Albert Brooks) nu este prea preocupat de acest subiect. Totul se va schimba însă după ce este implicat într-un accident fatal, la câteva minute după ce-şi ia noul BMW.

Daniel ajunge în Oraşul Judecăţii de Apoi, unde cei recent decedaţi sunt judecaţi pentru a li se hotărî soarta. Mirat şi confuz, stă în "staţia de aşteptare" încercând să înţeleagă ce se întâmplă cu el. În scurt timp, descoperă că dacă în timpul petrecut pe Pământ ai reuşit să-ţi înfrunţi temerile şi să înveţi din greşeli, ţi se permite să mergi mai departe către o lume mai bună. Dacă nu, trebuie să te întorci pe Pământ şi să mai încerci o dată.

Pe măsură ce urmăreşte în retrospectivă diferite episoade ale vieţii sale, bărbatul se convinge că are puţine şanse să meargă mai departe. În aşteptarea verdictului, Daniel frecventează multele restaurante din Oraşul Judecăţii de Apoi (unde mâncarea este delicioasă şi poţi mânca oricât vrei fără să te îngraşi), face o vizită la Pavilionul Vieţilor Anterioare şi o cunoaşte pe Julia (Meryl Streep), o femeie care pare atât de bună, dulce şi nobilă la suflet încât înălţarea îi este, practic, asigurată.

Daniel şi Julia se îndrăgostesc unul de altul, dar sunt mari şanse s-o apuce pe drumuri diferite.

22.00 – PRO CINEMA

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/z1sLrvIncu4?fs=1&amp;hl=en_GB&amp;color1=0x3a3a3a&amp;color2=0x999999"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/z1sLrvIncu4?fs=1&amp;hl=en_GB&amp;color1=0x3a3a3a&amp;color2=0x999999" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>