FILMUL EVZ: Iubire la Antipozi

FILMUL EVZ: Iubire la Antipozi

Două dintre cele mai seducătoare staruri din Ţara Cangurilor sunt personajele principale într-o poveste dramatică de dragoste.

Înaintea izbucnirii celui de-al Doilea Război Mondial, frumoasa aristocrată britanică Sarah Ashley (Nicole Kidman) moşteneşte o vastă proprietate şi o fermă de animale în partea de nord a Australiei.

Considerând-o victimă sigură din pricina lipsei de experienţă în gestionarea unui ranch atât de mare, ceilalţi fermieri complotează împotriva femeii şi pun la cale un plan menit s-o deposedeze de pământurile moştenite.

Femeia îşi uneşte însă forţele cu Drover (Hugh Jackman), un fermier cinstit, dur şi puternic, cu multă experienţă în creşterea şi îngrijirea vitelor, care o ajută să-şi ducă cireada de 2.000 de vite la loc sigur, prin cel mai aspru ţinut australian.

Ne puteți urmări și pe Google News

Îndrăgostindu-se unul de celălalt, cei doi tineri experimentează pericole de tot felul, culminând cu începerea marii conflagraţii mondiale şi bombardarea oraşului australian Darwin de către forţele aeriene japoneze.

Rolul lui Drover i-a fost oferit lui Heath Ledger, care l-a declinat în favoarea Jokerului din "Cavalerul negru".

20.00 - HBO