FILMUL EVZ: Girl, Interrupted

FILMUL EVZ: Girl, Interrupted

Drama se axează pe trăirile unei tinere care încearcă sentimente precum negarea, răzvrătirea şi, în cele din urmă, resemnarea.

Bazat pe fapte reale, filmul spune povestea Susannei Kaysen (Winona Ryder), o tânără care a încercat să se sinucidă după ce a terminat liceul. Această tentativă o aduce la Claymore, un spital de boli mintale. Aici se împrieteneşte cu un grup de fete cu probleme: Georgina (Clea DuVall) - mincinoasă patologică, Daisy (Brittany Murphy) - abuzată sexual, şi Polly (Elisabeth Moss) - victimă a unui incendiu. În cele din urmă, Sussana cade sub influenţa aproape hipnotică a Lisei (Angelina Jolie, dreapta), cea mai sălbatică şi mai puternică din grup.

Deşi pentru rolul Lisei au fost luate în considerare Rose MacGowan şi Claire Danes, Angelina Jolie a câştigat şi a confirmat, interpretarea ei aducându-i nominalizări la Oscar şi la Globul de aur.

Pentru a reuşi să fie credibilă, pe toată perioada filmărilor Jolie a evitat orice contact cu Winona Ryder, susţinând că dacă ar fi simţit ceva uman n-ar mai fi putut interpreta o sociopată.

Filmul este ecranizarea romanului autobiografic al scriitoarei Sussana Kaysen. <iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/U4-GD1VqdOA" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> 22.00 - KANAL D

Ne puteți urmări și pe Google News