Adaptarea piesei de teatru "Dial For Murder", scrisă de Frederick Knott şi ecranizată şi de Alfred Hitchock, îl are în prim-plan pe milionarul Steven Taylor (Michael Douglas), un bărbat care-şi poate cumpăra orice, în afară de iubirea soţiei sale, Emily (Gwyneth Paltrow).

Tânără şi frumoasă, ea îşi doreşte mai mult de la viaţă decât bani şi o căsnicie lipsită de pasiune şi de iubire. Moştenitoare a unei averi de 100 de milioane de dolari, Emily nu pare să se intereseze foarte tare de soarta acestei comori, toată energia ei canalizându- se către relaţia cu David Shaw (Viggo Mortensen), un artist boem.

Când află că este încornorat, Steven decide să-i dea lui David 500.000 de dolari pentru a o ucide pe soţia sa. Acesta acceptă propunerea şi, împreună, pun la cale un plan complex pentru o crimă perfectă.

Câteva dintre picturile care apar în studioul lui David sunt realizate chiar de Viggo Mortensen. Mai mult, pentru a o linişti pe Gwyneth Paltrow înaintea filmării scenei în care fac dragoste, actorul i-a fredonat cântece argentiniene de iubire.

22.00 – PRO CINEMA
<iframe width="633" height="315" src="http://www.youtube.com/embed/0a4zdhb3E0Y" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>