Evenimentul Zilei > Monden > Fiica lui Virgil Ianțu împlinește 15 ani. Cum arată fiica omului de televiziune
Fiica lui Virgil Ianțu împlinește 15 ani. Cum arată fiica omului de televiziune

Fiica lui Virgil Ianțu împlinește 15 ani. Cum arată fiica omului de televiziune

La 15 ani, fiica lui Virgil Ianțu are o relație execelentă cu tatăl ei și ar vrea să-și îndrepte pașii către acest domeniu.

Virgil Ianțu, cunoscut om de televiziune, este foarte mândru de Jasmina, fiica sa în vârstă de 15 ani. El publică adeseori pe rețelele de socializare poze în care apare alături de fata sa. Ajunsă la vârsta adolescenței, fiica lui Virgil Ianțu are o relație foarte bună cu tatăl său. Fostul prezentator al emisiunii „Vrei să fii miliardar?” comunică foarte bine cu copilul său și discută fără menajamente despre orice subiect, după cum el însuși a povestit.

„Vorbim despre absolut orice. Nu există subiect tabu. În general, îi explic ce e bine, de ce trebuie să aibă grijă. Vorbim chiar și despre alimentație, despre absolut orice, dar și care sunt consecințele în cazul în care nu respectă ce îi spunem. Mergem pe încredere, dar și pe argumentare. Zilnic trebuie să ne asigurăm că mesajele noastre ca părinți ajung la ea și că le și asimilează, că nu trec pe lângă”, afirma omul de televiziune pentru „Libertatea”.

Jasmina Ianțu ar vrea să devină cântăreață sau să se îndrepte spre lumea modei. Deocamdată, tânăra mai are timp să se gândească spre ce carieră își va îndrepta pașii în viitor. „Este obișnuit. E foarte bine, evident. Nu mă oprește lumea pe stradă. Nu încă! Poate dacă o să fac ceva mai târziu sau o să încep să cânt… Mă gândeam să cânt, dar poate o să merg pe partea asta de modă. Mă gândesc. Nu știu deocamdată”, spunea Jasmina pentru VIVA.

Fata ar vrea să devină creatoare de modă și se inițiază deja în acest domeniu. „Mă pasionează să mă îmbrac. Îmi place să îmi creez singură anumite haine. Le fac singură. Le cos, le tai, le fac. M-am gândit să fiu designer sau poate model. Mai am timp să mă gândesc. (…) Îmi place foarte mult să cânt, dar nu o fac pentru că îmi este rușine. Îmi mai place și să dansez.”