Acum, ea se află în Anglia, acolo unde a ales să studieze. O melodie lansată recent de Mario Fresh a ridicat semne de întrebare în rândul fanilor lui. Asta pentru că el vorbește de ea la trecut, dar și de faptul că ar putea să-i fure iubita unui vlogger care l-a provocat, potrivit cancan.ro

Mario Fresh a lansat un cântec, după ce s-a enervat pe vloggerul Alex Alvarez care l-a acuzat că nu a făcut deloc sex cu Alexia Eram în cei trei ani de relație: „Când eram cu Eram, tu doar priveai pe geam. Dacă vorbim de virgini, tu încă ești, eu doar….Eram”, i-a răspuns Mario Fresh vlogger-ului. Mai mulți fani s-au întrebat de ce vorbește la trecut despre Alexia Eram, gândindu-se că cei doi s-au despărțit. Cu toate acestea, Alexia și Mario nu au anunțat nimic oficial.

Mario Fresh: „Un cuplu fals!”

Mai mult, el a vorbit și despre faptul că ar putea să îi fure oricând iubita lui Alex Alvarez: „ „Nu mă supăra, că pot să-ţi dau oricând gagica, dar e prea urâtă, de-aia nu m-aş strica să vorbesc despre nimic. Când vă ţineţi de mână, nu ştiu care e femeia. Tu sau ea? La cine-i broasca şi la cine-i cheia. Un cuplu fals, în realitate, am înţeles“.

Clipul aproape 500.000 de vizualizări în trei zile de când a fost lansat. 

 „Din cate stiu aceasta cearta este intre tine si Alvarez, faptul ca el a mentionat ceva de fosta ta/actuala nu inseamna ca trebuie sa ii jignesti iubita. Canti bine dar pe diss-uri nu exista substanta (nu ai zis nimic concret sau dur). Esti cu mult peste el vocal dar liric te-a cam facut (asteptam ceva mai bun fiind un raspuns la un raspuns) O zi buna!”, „Respect pentru ca apar și eu”, „Acum este momentul să îți crești canalul”, au reacționat internauții.