Evenimentul Zilei > Actualitate > Fetiță răpită de pe stradă, de un pedofil fals polițist, la Bârlad
Fetiță răpită de pe stradă, de un pedofil fals polițist, la Bârlad

Fetiță răpită de pe stradă, de un pedofil fals polițist, la Bârlad

Un individ care se dădea drept polițist a fost reținut de organele de poliție, după ce a fost prins în timp ce trăgea după el o fetiță de 10 ani, pe care o răpise, prin Grădina publică din orasul Bârlad.

Fetita fusese luată cu forța de bărbatul în vârstă de aproximativ 69 de ani, din fața supermaketului Lidl, unde aceasta îsi aștepta mama. Când femeia a iesit din magazin, a constatat lipsa copilei și și-a alertat soțul. Numai norocul a făcut ca o rudă, un unchi al acesteia, să observe fetița în Grădina publică, unde individul o trăgea după el, pentru a o duce într-o zonă cu mai multi copaci, iar fata s-a smuls din mâna lui si s-a aruncat în bratele rudei.

Imediat a fost alertată Poliția și părinții, iar individul a fost reținut. Procurorul de caz de la Parchetul Bârlad va propune luarea unei măsuri după efectuarea audierilor. Mama copilei a spus că a lăsat-o să aștepte în fața magazinului Lidl întrucât nu avea mască și pentru ea, pentru a o putea lua în interior.

„Cumnatul meu mi-a spus că el era cu un coleg în Grădina publică și stătea pe o bancă, iar fata era ținută de mână de un individ puternic, bătrân, care se îndrepta cu ea spre pădure. Când a văzut fata pe unchi, s-a smuls din mâna individului și s-a aruncat în brațele lui ca să o scape. Individul a zis că nu-i făcea nimic, că el a luat-o din mâna altor răpitori, iar cumnatul l-a fotografiat. (…)

Fata l-a recunoscut în poză și le-a spus politiștilor că omul a întrebat-o de ce stă singură în fața magazinului Lidl, că el este de la poliție și o duce acasă. A smuls-o de mână și s-a dus cu ea direct în grădină, noroc de cumnat că altfel se întâmpla o nenorocire! Trebuie să facă ceva poliția cu astfel de oameni care nenorocesc copiii!

Nu se mai poate, dacă nu este pedepsit, multiplic pozele și le pun peste tot în oraș, să știe lumea să își ferească copiii de astfel de indivizi! Așa nenorociri nu trebuie să se întâmple, noroc că noi am scăpat cu bine, dar alții poate nu au asa noroc!”, a declarat tatăl fetiței care a suferit o traumă, pentru http://vremeanoua.ro/fetita-rapita-de-pe-strada-de-un-politist-fals-la-barlad-individul-a-fost-arestat-preventiv-foto/

Luni seară, judecătorul de drepturi si libertăți din cadrul Judecătoriei Bârlad a admis propunerea procurorului de caz, care a solicitat emiterea unui mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele lui Ioan C. privind sãvârsirea infractiunii de lipsire de libertate în mod ilegal.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: