Evenimentul ZileiInternationalO FETIŢĂ de 15 ani a fost ABUZATĂ SEXUAL de patru adolescenţi. „Taci din gura, îţi place la nebunie!”

O FETIŢĂ de 15 ani a fost ABUZATĂ SEXUAL de patru adolescenţi. „Taci din gura, îţi place la nebunie!”

O FETIŢĂ de 15 ani a fost ABUZATĂ SEXUAL de patru adolescenţi. „Taci din gura, îţi place la nebunie!”
O fetiţă de 15 ani a fost la una dintre primele sale petreceri, unde a fost violată de un grup de adolescenți, în ciuda rugăminților ei de a se opri.

La un moment dat, fetiţa a auzit o bătaie la ușă și a văzut ofițerii de poliție printr-o fereastră, dar nu a putut să strige, deoarece unul dintre presupușii ei atacatori i-a ținut mâna la gură.

Christian Dickens, 22 de ani, Aaron Jensen, 23 de ani și alţi doi bărbați în vârstă de 21 de ani, care erau minori la acel moment și, prin urmare, numele lor nu pot fi făcute publice, au pledat nevinovaţi pentru o serie de infracțiuni, inclusiv agresiuni sexuale.

Aceștia sunt acuzați că au violat o fată în timpul unei petreceri din 2012.

Procurorul Belinda Baker a declarat că se așteaptă ca juriul să aducă dovezi conform cărora fata ar fi consumat un litru de vin, poate chiar mai mult, la una dintre primele sale petreceri adevărate.

Fata își amintește că s-a trezit într-o cameră întunecată, unde a realizat că udată cu apă și că unul dintre băieții anonimi făcea sex cu ea, a spus Baker.

Băiatul anonim nu a făcut asta singur. La scurt timp i s-a alăturat şi Jensen. Ceilalţi s-au uitat la fată în timp ce ea a cerut ca ei să se oprească.

Se presupune că Dickens a încercat mai târziu să o facă pe fată să facă sex cu el, în timp ce un de-al doilea adolescent anonim a încercat să o forțeze să-i facă sex oral.

Baker a spus că juriul ar trebui să ia în considerare faptul că fata îîi implora să se oprească, dar aceştia i-au râs în faţă, spunandu-i: „taci, îţi place la nebunie, curvo”.

Tot abuzul a durat până când fetiţa şi-a mai recăpătat din forţă şi a reuşit să-i împingă pe doi dintre băieţi la o parte.