"FEROVIARII", TAXAŢI DE FANI: "Încă un blat la CFR!"

"FEROVIARII", TAXAŢI DE FANI: "Încă un blat la CFR!"

Aşa cum multă lume a speculat înaintea meciului, CFR Cluj nu a rămas insensibilă la nevoia de puncte a Gloriei Bistriţa.

Echipa lui Jean Pădureanu a încheiat la egalitate, scor 2-2, partida disputată ieri, în deplasare, cu "feroviarii" din Gruia şi are şanse foarte mari de a evolua şi din sezonul viitor în primul eşalon.

Profitând de apatia celor de la CFR, bistriţenii au încheiat prima repriză cu un avantaj de două goluri pe tabela de marcaj. Nalaţi a deschis scorul în minutul 10, cu un şut de la 40 de metri, iar Tudose a majorat diferenţa în ultimul minut al primei părţi.

Sesizând lipsa de vlagă a favoriţilor, fanii din Gruia şi-au taxat favoriţii, scandând: "Ole, ole, încă un blat la CFR!". De asemenea, suporterii "feroviarilor" i-au huiduit copios pe jucători, pe antrenorul Alin Minteuan, precum şi pe preşedintele executiv Iuliu Mureşan.

Ne puteți urmări și pe Google News

Până la urmă, CFR a revenit şi a egalat prin reuşitele lui Bud (61) şi G. Mureşan (74), dar egalul nu-i încurcă foarte mult pe cei de la Gloria, ba chiar îi ajută. "M-a deranjat că galeria a strigat «blat». Mi-e foarte greu săi motivez pe jucători, mai ales că nici publicul nu ne ajută", a spus, după meci, Alin Minteuan, antrenorul clujenilor.