Evenimentul Zilei > Actualitate > Fermierii au ajuns în pragul disperării după ce au rămas fără subvenții. Un crescător de animale amenință. VIDEO
Fermierii au ajuns în pragul disperării după ce au rămas fără subvenții. Un crescător de animale amenință. VIDEO

Fermierii au ajuns în pragul disperării după ce au rămas fără subvenții. Un crescător de animale amenință. VIDEO

Un bărbat care a rămas fără subvențiile acordate de stat spune că nu mai are mijloace să supraviețuiască nici el, nici familia lui, și amenință cu un gest extrem.

Un fermier din Satul Mare a ajuns în pragul disperării și a lansat un mesaj vehement adresat autorităților. Omul este foarte supărat pentru că a rămas fără subvențiile pe care le primea și le folosea pentru ferma sa. Bărbatul a afirmat că preferă să moară decât să vadă cum se chinuie și el, și familia lui, căreia nu îi mai poate asigura traiul de zi cu zi.

Crescător de animale, fermierul respectiv deține 200 de oi și nu mai primește subvenții de la stat. Situația fiind una dramatică în aceste condiții. „Îmi pare rău că am muncit, îmi pare rău că sunt curat şi minţit în faţă”, a afirmat fermierul.

Un fermier ajuns la capătul puterilor, pentru că nu mai are venituri pentru a-și întreține familia

El este foarte supărat și îi acuză pe politicieni că sunt interesați de propriile scaune. Fermierul avertizează că, din cauza stresului în care trăiește în ultima vreme ar putea să recurgă la un gest extrem.

„Prefer să fiu împușcat, dar să nu mai trăiesc cu stresul ăsta. Mă adresez foarte serios la domnul comandant, cu toţi plutonierii lui care-s puși tot pe linie politică, dacă nu face ordine pe comuna Socond, Bucureștiul iese afară.

Aici în ţara noastră trebuie un Putin, un Hitler şi un Stalin, nu sunt rasist, dar nu se mai poate. Pe proprietatea moștenită, cumpărată, transpirată, nu furată, să nu poţi trăi. Ruşine românilor, neam de hoți şi trădători”, a spus fermierul respectiv.

„O să duc copiii la prefect să îi crească”

„O să duc copiii la prefect să îi crească, că eu vreau să fiu închis în ziua de azi. Încarc TIR-ul, le dau banii, nu îmi trebuie un leu, şi vreau să fiu închis de pe acum până nu săvârșesc faptele spuse. Mă ţin de cuvânt. Prefer să mor. Neam de hoți”, a mai afirmat bărbatul.