Evenimentul Zilei > Actualitate > Scene INCREDIBILE în TRAFIC. O femeie a SPART geamul unui AUTOBUZ și a vrut să-l CALCE pe șofer. VIDEO
Scene INCREDIBILE în TRAFIC. O femeie a SPART geamul unui AUTOBUZ și a vrut să-l CALCE pe șofer. VIDEO

Scene INCREDIBILE în TRAFIC. O femeie a SPART geamul unui AUTOBUZ și a vrut să-l CALCE pe șofer. VIDEO

Scene incredibile pe o şosea din Washington. După ce a tăiat calea unui autobuz, o femeie extrem de furioasă a spart geamul din dreptul șoferului cu un cric.

Femeia s-a înfuriat pentru că şoferul i-a atras atenţia asupra modului în care conduce și a blocat calea autobuzului. A spart geamul din dreptul șoferului cu cricul și a încercat să plece.

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/YC8Do4Z00ec" frameborder="0" allow="autoplay; encrypted-media" allowfullscreen></iframe>

Șoferul autobuzului i-a blocat însă calea. Extrem de înfuriată, femeia a demarat și l-a luat pe capotă pe șofer, trântindu-l la pământ.

Femeia a fost identificată câteva ore mai târziu de către polițiști și reținută.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.