Felix Tătaru, strategul în comunicare din campania lui Iohannis, face câteva precizări: "Nu datorită mie a devenit Klaus Iohannis Președintele României"

Felix Tătaru, strategul în comunicare din campania lui Iohannis, face câteva precizări: "Nu datorită mie a devenit Klaus Iohannis Președintele României"

Felix Tătaru, strategul în comunicare din campania lui Klaus Iohannis, patronul firmei GMP, a simțit nevoia să facă câteva precizări pe contul său de FB, ca urmare a unei campanii de modificare a rolului său real din structura care l-a propulsat pe fostul primar al Sibiului la Cotroceni. Se pare că această precizare vine ca urmare a unor comentarii făcute de Rareș Bogdan, realizatorul Realitatea TV.

Reluăm integral comentariul lui felix Tătaru: 

"Revin cu acelasi mesaj scris pe FB in 25.11, dupa ce mai multi binevoitori au inceput sa ma ridice in slavi si sa ma numeasca "strategul lui Iohannis" sau "omul din spatele Presedintelui" etc. ceea ce nu e adevarat. a fost un efect a strategiei PSD care a spus ca "omul lui Basescu" face strategia lui Iohannis, tema predilecta a stangii fiind ca Basescu e in spatele lui Iohannis si cautau sa ii lege pe cei 2.  Si apoi ca Tataru l-a demonizat pe Ponta pe net...Nimic mai fals.

A fost un privilegiu sa fiu parte din echipa ACL pentru campania la Prezidentiale a Domnului Klaus Iohannis. Si m-am ocupat doar de o parte din comunicare. Nicidecum de partea de strategie politica, de care se ocupa politicienii, condusi in acesta campanie de Dl Vasile Blaga .

Ne puteți urmări și pe Google News

"sunteti draguti toti cei care ma felicitati.  dar pt a fi clar: nu datorita campaniei facute de mine a iesit Klaus Iohannis Presedinte. e un peisaj extrem de complex in care am avut si eu un loc. atat!  merci pt vorbele frumoase, dar e bine sa fim atenti. pentru ca exista urmatorul risc: succesul sa valideze tot (inclusiv prostii - si au fost) iar esecul sa anuleze tot (desi au fost multe lucruri bune). daca nu suntem lucizi, riscam sa repetam greselile noastre sau ale altora. nu avem de ce ne impauna ci doar sa-I multumim Domnului ca a avut inca odata grija de noi!"

acest post este necesar ca urmare a unor atacuri in presa si exagerari legate de rolul meu in campanie."