Meciul FCSB-Universitatea Craiova s-a lăsat cu sancțiuni. Gazda a luat cea mai mare amendă

Meciul FCSB-Universitatea Craiova s-a lăsat cu sancțiuni. Gazda a luat cea mai mare amendă

FCSB-Universitatea Craiova s-a lăsat cu sancțiuni. Jandarmeria anunţă că a aplicat 18 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 17.000 de lei. Reamintim că FCSB a învins-o pe Universitatea Craiova, scor 2-0, în cadrul etapei a 3-a din play-off-ul SuperLigii.

În urma acestui rezultat, roș-albaștrii și-au consolidat poziția de lideri în SuperLigă și se află la 10 puncte distanță față de Universitatea Craiova și CFR Cluj, ambele cu 31 de puncte.

Florinel Coman a deschis scorul în minutul 29 al partidei, după ce a executat perfect o lovitură liberă și l-a învins pe Laurențiu Popescu. La doar trei minute distanță, Vlădoiu și-a trimis mingea în propria poartă, după un corner bătut de același Coman.

FCSB-Universitatea Craiova s-a lăsat cu sancțiuni

Jandarmeria Capitalei anunţă că a aplicat 18 sancţiuni contravenţionale la finalul partidei FCSB – CS Universitatea Craiova, disputată duminică seară, pe Arena Naţională, în play-off-ul Superligii. Valoarea totală a sancţiunilor contravenţionale este de 17.000 de lei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Nouă sancţiuni contravenţionale s-au aplicat în conformitate cu prevederile legii privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive. Una dintre sancţiuni, în valoare de 5.000 de lei, a fost aplicată organizatorului evenimentului sportiv şi alta, în valoare de 4.000 de lei, a fost aplicată societăţii de pază contractate de organizator.

May be an image of football, soccer, crowd and textFCSB-Universitatea Craiova s-a lăsat cu sancțiuni. Sursa foto: Facebook

Sancţioni pentru încălcare a unor norme de convieţuire socială

Celelalte nouă sancţiuni contravenţionale s-au aplicat în conformitate cu prevederile legii pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

De asemenea, au fost aplicate patru sancţiuni complementare privind interzicerea accesului la competiţiile sportive pe o perioadă de şase luni. În continuare, se fac verificări pentru identificarea şi sancţionarea altor persoane care au încălcat cadrul legal în vigoare, a precizat Jandarmeria, potrivit news.ro.

FCSB: Târnovanu - Crețu/Ngezana, Dawa, Chiricheș, Radunovic - Lixandru, Șut, Olaru - Miculescu, Oct. Popescu, Coman Universitatea Craiova: Popescu - Vlădoiu, Zajkov, Badelj, Căpățână - Maldonado, Mateiu, Crețu - Câmpanu, Ivan, Baiaram