Imediat după dispariția fetei ziarul local Apulum a prezentat semnalmentele acesteia, așa cum au fost ele date de către poliția locală:

   ,,Semnalmentele minorei sunt următoarele: înălţime 1,60 m, greutate 50 kg, constituție atletică, păr lung, castaniu, ochi căprui. Membrii familiei nu a putut preciza vestimentația minorei, la plecarea de la domiciliu.

Imediat după semnalarea dispariţiei minorei au fost demarate activitățile specifice în vederea depistării ei, acestea fiind dată în urmărire la nivel național.”

După găsirea fetei, purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba, a transmis un comunitat de presă prin care se anunță:

,,Minora de 13 ani, din Alba Iulia, dată în urmăririre ca urmare a faptului că nu s-a mai întors la domiciliu, a fost identificată pe raza localităţii Bucerdea Grânoasă. Va fi audiată de poliţişti pentru a se stabili dacă a fost victima vreunei infracţiuni.”

Dispariția fetei fusese anunțată încă de duminică, de către un bărbat din Alba Iulia care a sesizat Poliţia cu privire la faptul că fiica sa, în vârstă de 13 ani, a plecat de acasă şi nu a mai revenit la domiciliu.

Atunci, IPJ Alba a informat că, imediat după semnalarea dispariţiei minorei, au fost demarate activităţile specifice în vederea depistării ei. Fata a fost dată în urmărire și la nivel naţional. Potrivit unor informații provenite din zonă, fata ar mai fi plecat de acasă şi în trecut.

 

 

Te-ar putea interesa și: