FAMILIA lui SCHUMACHER ''continuă să creadă cu tărie'' în vindecarea lui

FAMILIA lui SCHUMACHER ''continuă să creadă cu tărie'' în vindecarea lui

Familia lui Michael Schumacher ''continuă să creadă cu tărie'' în vindecarea lui, a anunţat joi purtătoarea sa de cuvânt. Fostul campion german de Formula 1 se află în faza de trezire progresivă dintr-o comă indusă, la spitalul din Grenoble, după accidentul de schi suferit la sfârşitul lunii decembrie.

''Familia continuă să creadă cu tărie în vindecarea lui Michael şi acordă întreaga sa încredere echipei de medici, asistenţi şi infimieri. Importantă nu este rapiditatea procesului, ci ca acesta să se desfăşoare continuu şi controlabil'', a declarat purtătoarea de cuvânt Sabine Kehm într-un comunicat. În urmă cu săptămână, spitalul din Grenoble a dezminţit un zvon despre moartea fostului campion, difuzat pe reţelele sociale, relatează Agerpres.

Pilotul german ''se află în continuare în faza de trezire'' după ce a i s-a indus o comă artificială în urma accidentului de schi suferit la Meribel, în Alpii francezi, pe 29 decembrie, precizează Sabine Kehm.

Cotidianul german Bild scria în ediţia sa de miercuri că Michael Schumacher a contractat o infecţie pulmonară săptămâna trecută, iar consecinţele acestei infecţii pentru starea de sănătate a septuplului campion de Formula 1 sunt imprevizibile.

Ne puteți urmări și pe Google News

Întrebată de Bild, Sabine Kehm a refuzat să comenteze ceea ce ea a calificat drept ''speculaţii''.

''Familia cere (...) să i se acorde o mai bună înţelegere când doreşte să nu dea detalii medicale, de dragul de a-i proteja intimitatea lui Michael'', a insistat purtătoarea de cuvânt.

''Aşa cum v-am asigurat de la început, vom continua să dăm informaţii decisive despre starea de sănătate a lui Michael. Şi suntem conştienţi că această fază de trezire poate fi lungă'', a precizat ea.

''Şi, deseori, în acest gen de situaţie, nicio zi nu seamănă cu alta'', a adăugat Sabine Kehm.

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:
  • EVZ dezvăluie minciuna premiilor internaţionale cu care se laudă Antena 3
  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Dacă USL va supraviețui Crizei, PSD și PNL vor folosi guvernarea pentru a se cotonogi reciproc
  • Topul universităţilor campioane la plagiat

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • "La 18 ani nu aveam unde să dorm". Dezvăluiri EMOŢIONANTE ale FETEI de DUPĂ BLOCURI, care acum ÎNFIERBÂNTĂ minţile BĂRBAŢILOR / GALERIE FOTO
  • Doi ruşi NEBUNI de legat: S-au căţărat pe o clădire ÎNALTĂ cu mâinile GOALE. IMAGINILE care îţi TAIE respiraţia / VIDEO
  • Horoscopul lui Dom' Profesor. Astăzi sunt avantajate zodiile...