Evenimentul Zilei > Actualitate > Familia lansează o ipoteză-șoc! „E posibil să fie o întreagă rețea!” Trăiește Alexandra?
Familia lansează o ipoteză-șoc! „E posibil să fie o întreagă rețea!” Trăiește Alexandra?

Familia lansează o ipoteză-șoc! „E posibil să fie o întreagă rețea!” Trăiește Alexandra?

Familia Alexandrei, fata răpită și ucisă de criminalul de la Caracal, cel puțin conform declarațiilor acestuia, și-a pierdut încrederea în autorități și, după ce a primit mai multe informații de la prietenii adolescentei, au deschis o anchetă privată în cadrul căreia investighează o ipoteză incredibilă.

Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a lansat luni seara mai multe informații care au rolul de a cutremura opinia publică. Conform acestuia, o prietenă a fetei de 15 ani a fost contactată de un individ care susține că adolescenta despre care se crede că a fost ucisă de bestia din Caracal ar fi de fapt în viață, dar ar fi căzut victimă unei rețele de trafic de carne vie.

Familia caută să dea alte piste anchetatorilor. Cine a fost acel cetățean care a sunat vineri, la 7 jumate dimineața? Nici până acum nu știm ce s-a întâmplat cu acel număr pe care familia l-a dat mai departe autorităților”, a spus Cumpănașu la Antena 3 despre telefonul pe care părinții Alexandrei l-au primit după reținerea lui Gheorghe Dincă. Aceștia au fost „informați” de o voce masculină care s-a recomandat drept „ginerele” că fata lor e bine și că aceasta ar fi plecat la muncă în Belgia.

Cumpănașu a lansat apoi bomba, oferind detalii despre posibila variantă a rețelei de trafic de persoane.

Există varianta să fie o rețea întreagă! Nu au rezultatul final al anchetei. Tot insistă cu butoiul ăla! Îmi spun că nu se poate localiza IP-ul unuia care i-a scris șapte pagini unei prietene de-ale Alexandra. M-au enervat groaznic acești jegoși care conduc statul român. Mâine o să fac publice acele conversații, că poate se sesizează un IT-ist care e mai bun decât cei ai statului.

Respectivul scria că știe că a fost răpită de o rețea, că a pus ochii pe mai multe fete, dar că nu poate să spună mai multe pentru că i se poate întâmpla orice, oricând. Eu nu știu dacă era un descreierat, dar oare nu era mai bine să se meargă până în pânzele albe pentru a afla dacă e adevărat ce a scris?”, a fost declarația plină de furie a lui Cumpănașu.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News