„F..k NYPD” Protest în Brooklyn împotriva poliţiştilor: „Nu-i lăsa pe aceşti porci...”

„F..k NYPD” Protest în Brooklyn împotriva poliţiştilor: „Nu-i lăsa pe aceşti porci...”

Aproape 1.000 de protestatari anti NYPD au ieşit aseară în centrul Brooklynului blocând traficul, vandalizând un autobuz şi scandând insulte obscene la adresa poliţiştilor din NYPD

„Nu-i lasa pe aceşti porci să te atingă”

Demonstraţia a început după ora 19 pe străzile din apropierea Centrului Barclays, manifestanţii desfăşurând pancarte mari pe care scria : ''F..k poiliţia'' şi ''Nu-i lăsaţi pe aceşti porci să ne atingă''. Mulţimea a început să se împrăştie în jurul orei 21. Acţiunea a fost ca un răspuns privind evaziunile fiscale ale NYPD şi din pricina a două represiuni controversate ale poliţiei în staţiile de metrou din Brooklyn în ultimele două săptămâni.

S-a tras în protestari

Într-unul din incidente, un poliţist NYPD a tras cu gloanţe de cauciuc împotriva unor oameni care urlau terorizaţi în staţia de metrou Franklin Avenue. În alt incident, un ofiţer de poliţie a fost prins de o cameră de supraveghere când trânteşte la pământ un băiat de 15 ani aruncându-l sălbatic într-o container de gunoi, în staţia Jay Street-Metro Tech din Downtown Brooklyn.

''Aceste acţiuni au fost picăturile care au umplut paharul, acţiunile care au spart buboiul şi au lăsat puroiul să se împrăştie'', a declarat un protestatar, o femeie de 31 de ani care lucrează în mass-media.

Ne puteți urmări și pe Google News

''Este monstruos. Miile mele de dolari din impozite merg către aceste animale? E lipsit de orice logică''.

Un grup de protestatari au înconjurat şi sechestrat un autobuz de linie al MTA şi l-au vandalizat cu autocolante şi grafitti anti-poliţie: "F..k NYPD'' şi ''NYPD=KKK (Ku Klux Klan)", titrează Fos News