ExxonMobil, liderul de piaţă în industria lubrifianţilor sintetici, lansează o noua gamă de uleiuri sintetice Mobil 1, oferind şoferilor români o soluţie simplă, dar inovatoare pentru alegerea uleiului de motor.

Cu această nouă gamă, nu mai este nevoie să apelaţi la serviciile unui tehnician pentru a afla ce tip de ulei de motor este mai potrivit pentru maşina dvs. ExxonMobil a simplificat la maxim procesul de alegere a uleiului de motor: tot ce trebuie să faceţi acum este să citiţi kilometrajul maşinii.

În funcţie de kilometrii parcurşi, puteţi apoi alege unul dintre cele 3 produse din noua gamă Mobil 1:

• Mobil 1 New Life este recomandat pentru maşinile noi şi poate fi folosit pe întreaga durată de funcţionare a acestora
• Mobil 1 Peak Life este potrivit pentru maşinile care au la bord peste 100 000 km
• Mobil 1 Extended este ideal pentru maşinile cu un kilometraj ce depăşeşte 150 000 km

“Am dorit să oferim tuturor şoferilor români noile produse Mobil 1 şi odată cu acestea toate beneficiile de performanţă superioară a motorului. Şi spun‚ tuturor şoferilor români, pentru că noile produse Mobil 1 se adresează oricărui şofer, indiferent de marca, vechimea sau kilometrajul maşinii sale”, a spus Tamer Baykara, Marketing Manager ExxonMobil Lubricants & Petroleum Specialties Company, East Mediterranean, Central Asia and Balkans.

“Un alt avantaj oferit de noua gamă Mobil 1: consumatorii români pot face oricând trecerea la uleiurile sintetice 100%, indiferent de tipul de lubrifiant pe care l-au folosit înainte pentru maşina lor”, a completat dl Baykara.

“Pentru orice vârstă. Pentru orice kilometraj. Cea mai bună performanţă. Mobil 1”

Campania de marketing integrat, lansată pe piaţa românească la începutul lunii aprilie, include atât canale de marketing online (website, jocuri online, bannere), cât şi canale offline precum TV, outdoor, print, materiale creative la punctele de vânzare şi componente de PR.  
Noua gamă Mobil 1 poate fi găsită la toţi distribuitorii oficiali ai ExxonMobil – Gruppo Damidio, Lubexpert Romania, Novachrom Trading şi Star Lubricants, precum şi la cei mai mari dealeri de autoturisme.

Despre noua gamă de produse Mobil 1

Mobil 1 New Life

Dezvoltat pentru cea mai recentă tehnologie în domeniul motoarelor, Mobil 1 New Life este produsul ideal pentru autovehicule mai noi sau mai vechi dar în stare bună, asigurând cea mai buna performanţă generală pe care o putem oferi.

Cea mai avansată formula a noastră, Mobil 1 New Life 0W-40…
• minimizează uzura pentru a ajuta la păstrarea performanţei ca la un autovehicul nou
• protejează împotriva formării de nămol şi de lac în conditii de stres ridicat
• ţine contaminanţii la distanţă de piesele importante ale motorului
• funcţionează la temperaturi extreme
• vă păstrează motorul în cea mai bună formă.

Este cel mai complet ulei de motor pe care-l puteţi achiziţiona şi este recomandat dacă aveţi un autovehicul mai modern sau pur şi simplu vreţi cel mai bun ulei pentru maşina voastră.

Mobil 1 Peak Life

Formula noastră, testată şi retestata, a fost concepută pentru a asigura un echilibru între necesităţile autovehiculelor mai noi şi mai vechi prin asigurarea unei performanţe generale crescute.

Mobil 1 Peak Life 5W-50 asigură o excelentă protecţie pentru a ajuta la întârzierea instalării deteriorării motorului. Este dezvoltat cu meticulozitate pentru a reduce uzura motorului prin minimizarea nămolului şi a depunerilor care se pot forma pe măsură ce motorul înaintează în vârstă.

• Sistem de aditivare puternic, care minimizează formarea de nămol şi de depuneri pentru a întârzia îmbătrânirea motorului
• Antioxidanţi pentru prelungirea vieţii uleiului
• Formula echilibrată pentru asigurarea unei performanţe excelente pe tot parcursul vieţii de mijloc a autovehiculului dumneavoastră.

Mobil 1 Extended Life

Mobil 1 Extended Life a fost creat pentru necesităţile specifice ale autovehiculelor mai vechi. Mobil 1 Extended Life 10W-60 a fost dezvoltat pentru a asigura protecţie îndelungată motoarelor cu rulaj mai mare pentru ca dumneavoastră să folosiţi autovehiculul mai multă vreme.

• Tratament suplimentar pentru garnituri pentru a ajuta la prevenirea pierderilor de ulei
• Reduce formarea de nămol pentru a păstra motorul mai curat şi reduce uzura
• Viscozitate mai mare şi fosfor mai mult pentru protejarea motoarelor vechi şi reducerea consumului de ulei

*Materialele  apărute în această secţiune reprezintă conţinut publicitar.