Evenimentul Zilei > Actualitate > EXTREMIŞTII MAGHIARI din România au primit o LOVITURĂ DURĂ. Principalul mod de PROPAGANDĂ, ELIMINAT
EXTREMIŞTII MAGHIARI din România au primit o LOVITURĂ DURĂ. Principalul mod de PROPAGANDĂ, ELIMINAT

EXTREMIŞTII MAGHIARI din România au primit o LOVITURĂ DURĂ. Principalul mod de PROPAGANDĂ, ELIMINAT

Extremiştii maghiari din gruparea “Mişcarea de Tineret 64 de Comitate” a primit o lovitură dură de unde nu se aşteptau mai puţin. Astfel, gruparea a primit o lovitură care i-a eliminat principalul mod de propagandă a ideilor extremist.

Mişcarea de Tineret 64 de Comitate” in Transilvania a primit o lovitură foarte dură din partea erţelelor sociale. Facebook a decis în urma analizării paginii grupării, să închidă contul respectiv, transmite B1.ro.

Se pare că această decizie a fost luată în urma unor evaluări şi ţinând cont de hotărâri ale justiţiei din România. Astfel, gruparea extremistă maghiară a rămas fără principalul mijloc de propagandă în mediul online.


Syocs Zoltan şi Beke Istvan, liderii HVIM din Transilvania sunt arestaţi preventiv şi au fost trimişi în judecată.

Acest lucru s-a întâmplat după ce  DIICOT a descoperit că aceştia doreau să detoneeze un dispozitiv exploziv improvizat la manifestările din data de 1 Decembrie 2015, de la Târgul Secuiesc.

Dosarul celor doi maghiari va fi judecat la Curtea de Apel din Bucureşti.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.