Stareţul de la mănăstirea unde s-a ASCUNS Iulia: „La spovedanie, mi-a spus că e fugită de acasă”

Stareţul de la mănăstirea unde s-a ASCUNS Iulia: „La spovedanie, mi-a spus că e fugită de acasă”

Părintele Ioan Larion Neagoe, stareţul Mănăstirii Sihăstria Rarăului din Câmpulung Moldovenesc, lăcaşul de cult unde ar fi stat Iulia Ionescu, recunoaşte că minora a fost la el, la mănăstire, însă contrazice varianta potrivit căreia a minţit poliţia.

Stareţul a mărturisit în această dimineaţă că poliţiştii au venit la el vineri dimineaţă, când minora nu era ajunsă la mănăstirea de pe Rarău. Le-a spus că nu a văzut-o, iar poliţiştii au plecat.

Câteva ore mai târziu, a venit Iulia la mănăstire, însă din cauza vârstei înaintate, stareţul are peste 80 de ani, nu a recunoscut-o.

Abia spre seară, la spovedanie, fata i-a povestit că este fugită de acasă şi că a fost dată în urmărire generală.

Ne puteți urmări și pe Google News

„La spovedanie mi-a spus cine este, că e fugită de acasă, dar pentru că era prea târziu i-am spus să stea peste noapte la noi. Am sfătuit-o să-şi sune părinţii pentru ca aceştia să nu stea cu grijă, iar a doua zi, sâmbătă, am trimis-o cu o maşină la Suceava. A fost însoţită de un călugăr de la noi care a ajuta-o să urce în tren şi care i-a cumpărat şi bilet. Poliţia a venit din nou cu poza fetei, dar asta se întâmpla sâmbătă, pe la ora 3 după-amiază. Le-am spus că fata a fost la noi, dar că am trimis-o acasă. Eu am făcut tot ceea ce este creştineşte în acest caz”, a povestit stareţul Ioan Larioan Neagoe.