Florin Prunea a fost la un pas de-a fi arestat în momentul în care a izbucnit scandalul din dosarul „Mită pentru Arbitri”. Fostul portar al echipei naționale s-a întâlnit cu Călin Nistor, procuror-șef la DNA Pitești și în cele din urmă el a fost achitat. În acest moment, Călin Nistor este procuror-șef interimar al DNA.

„Prima oară am fost la audieri, la frăgezit. M-am speriat foarte tare. Șansa mea a fost că m-a trimis Platini în Ungaria (nr. când Penescu a fost arestat). L-am sunat pe Călin Nistor, procurorul care mă căuta, și i-am zis că sunt la Budapesta. Mi-a spus: Am știut eu că fugi din țară. M-am întors peste trei săptămâni, când lucrurile se mai calmaseră. Când am fost la anchetă, avocatul mi-a luat buletinul și mi-a spus Florine, trimite pe cineva să-ți ia apă și țigări, că o să te ia! Am aruncat buletinul pe jos, sub scaun. Am zis să-l ascund, așa am simțit pe moment.

Stăteam cu Călin Nistor față în față la anchetă: Florine, din păcate eu sunt stelist (nr. glumea). I-am răspuns: Domnule, luați decizii în funcție de echipa cu care țineți?”, a povestit Prunea la GSP Live.