Evenimentul Zilei > Politica > EXCLUSIV EVZ. Întâlnire de taină MRU – Blaga. Se conturează un posibil tandem Iohannis-MRU
EXCLUSIV EVZ. Întâlnire de taină MRU – Blaga. Se conturează un posibil tandem Iohannis-MRU

EXCLUSIV EVZ. Întâlnire de taină MRU – Blaga. Se conturează un posibil tandem Iohannis-MRU

Într-un restaurant din zona Herăstrău, aseară, au luat masa Vasile Blaga, Gheorghe Falcă şi Gheorghe Flutur. Acest lucru n-ar avea nimic neobisnuit dacă în acelaşi loc, la aceeaşi masă, nu s-ar fi aflat şi Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele partidului Forţa Civică (FC).

Discuţiile au vizat înghiţirea FC de către PDL şi propulsarea lui MRU în fruntea ”noului partid”, pe o poziţie susţinută acum de Cătălin Predoiu.

De altfel, aşa cum menţionam în editorialul publicat astăzi, surse din PDL au confirmat aceste negocieri în urmă cu o săptămână vorbind şi de un tandem Iohannis – candidat la Preşedinţia României cu MRU – prim-ministru.

Dacă acest lucru se va concretiza în forma anunţată, avem explicatia ”curajoaselor” scrisori ale lui MRU către Elena Udrea, dar şi  explicaţia pentru atitudinea critică din ultima vreme la adresa preşedintelui Traian Băsescu.

Cu tot regretul, pot spune că devine din ce în ce mai clar că MRU nu va candida independent la Preşedinţia României.

Personal, îmi pare rău după acel MRU pe care l-am cunoscut în urmă cu 15 ani. Sper să se dovedească un bun politician, pentru a picat examenul de om politic.Părerea mea!