Evenimentul ZileiMondenExclusiv. Cu ce se laudă Victor Slav în 2021. A făcut pasul

Exclusiv. Cu ce se laudă Victor Slav în 2021. A făcut pasul

Exclusiv. Cu ce se laudă Victor Slav în 2021. A făcut pasul
Victor Slav are planuri mărețe pentru 2021 și de aceea a și scos la înaintare o fotografia care i-a dat pe spate pe fani. Fostul soț al Biancăi Drăgușanu se înnoiește în toate cele.

Victor Slav a decis să își schimbe radical viața  la șase ani de la divorțul de Bianca Drăgușanu. Acesta își va deschide o cafenea. Deja amenajările sunt aproape gata, iar localul arată cât se poate de drăguț. Practic așteaptă să treacă restricțiile impuse de pandemia de COVID-a9, pentru a primi clienții. S-a lăudat cu noua afacere, pe care o are cu un prieten, exact în perioada în care fosta sa soție era bătută crunt de Alex Bodi.

Dar asta nu e singura noutate din viața lui Victor Slav. Vedeta TV încearcă să mai prindă un contract „pe sticlă”, iar cum vizibilitatea  contează foarte mult a făcut un mare pas. El și-a afișat noua iubită. Ghiciți cu cine seamănă! El a arătat-o fanilor, pentru prima dată, pe domnișoara care i-a furat inima. Cei doi au petrecut împreună Revelionul, așa cum le stă bine unor îndrăgostiți.

Fosta soție a lui Victor Slav i-a făcut copil după divorț

Victor Slav și Bianca Drăguşanu au avut parte de o idilă fierbinte pe platourile de filmare în anul 2012, iar un an mai târziu, în 2013, s-au căsătorit. Nuntă cu mult fast și vedete, organizată de Pro Tv, unde cei doi lucrau la vremea respectivă. Totuși, relația lor nu a mers. Neînțelegerile au dus la un divorț pronunțat peste doar un an, în 2014. La fel cum a făcut și în cazul mariajului cu Alex Bodi, după divorț, Bianca Drăgușanu a revenit la sentimente mai bune față de fostul soț.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.


Accesează: