Evenimentul Zilei > Monden > Exclusiv. Bodi e terminat; Bianca Drăgușanu îl face praf, în public
Exclusiv. Bodi e terminat; Bianca Drăgușanu îl face praf, în public

Exclusiv. Bodi e terminat; Bianca Drăgușanu îl face praf, în public

Bianca Drăgușanu nu se lasă! Vrea să îl „termine” pe Bodi, și îl face de rușine într-un hal de nedescris. Aproape că o spune cu subiect și predicat. E un adevăr extrem de jenant din viața fostului ei bărbat. Numai proștii se pot face că nu înțeleg.

Până acum Bianca Drăgușanu a tăcut și a înghițit în sec pe marginea acestui subiect destul de sensibil. După săptămâni bune și-a dat seama că jena nu ar fi a ei, din contra. Rușinea e în tabăra cealaltă. Bianca Drăgușanu afirmă fără rețineri că inelul de logodnă cu care a fost cerută de soție Daria Radionova, noua domnișoară care i-a cucerit inima miliardarului Alex Bodi, e inelul ei de logodnă.

Da, e vorba de inelul evaluat la 10.000 de euro, pe care omul de afaceri din Mediaș i l-a pus pe deget în 2019, când a cerut-o de nevastă și ea a zis „Da”. Același inel care, în momentul divorțului, s-a întors la proprietar. Cumva s-a dat de înțeles că Bianca i-ar fi înapoiat inelul, la momentul respectiv. Abia acum se afirmă clar: nu i l-a dat înapoi pur și simplu, ci Bodi i-a cerut inelul de logodnă înapoi. Ca ultimul calic, s-ar putea spune despre cel ce poza în milionarul monden.

Cum o ajută Dana Budeanu pe Bianca Drăgușanu

Bianca Drăgușanu face afirmația prin intermediul Danei Budeanu. Mai exact postează, pe InstaStory un video absolut umilitor și, folosindu-se de vorbele Danei Budeanu arată ce a pățit. Îl numește, indirect, pe Bodi, fătălău.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.