Evenimentul ZileiMondenExclusiv. Adevărul despre costumul de baie al logodnicei lui Dani Oțil

Exclusiv. Adevărul despre costumul de baie al logodnicei lui Dani Oțil

Exclusiv. Adevărul despre costumul de baie al logodnicei lui Dani Oțil
Zilele trecute fanii lor și nu numai au explodat pe internet în legătură cu o fotografie postată pe rețelele sociale de co-prezentatorul emisiunii Neața cu Răzvan și Dani și de logodnica sa. În imagine, Dani Oțil acoperea cu o mână unul din sânii iubitei.

Fotografia a fost realizată pe plajă, în Maldive, unde aceștia se află în vacanță. Gabriela Prisăcariu purta un costum de baie roșu corai, extrem de decupat. În imaginea postată pe internet, Oțil îi ține în palmă unul dintre sâni, acoperindu-l cu mâna. Fotografia a iscat valuri de reacții pe internet, cea mai savuroasă venind din partea realizatorului TV Mircea Badea.

Pe drept cuvânt, jurnalistul s-a întrebat cine le-a făcut celor doi amorezi fotografia, dacă au avut fotograf sau dacă au realizat-o singuri, folosind un timer al telefonului și fugind „pe poziții” de câte ori a fost nevoie, până ce imaginea a ieșit perfectă.

Oțil a îmbrăcat și el costumul de baie decupat

„De ce nu vă delectați voi în vacanță fără să «faceți prezența» zilnic de dragul publicității?”, a fost una din criticile fanilor de pe Instagram. Ca răspuns, Dani Oțil a inversat rolurile. El a îmbrăcat costumul de baie corai al iubitei sale și a pus-o să o țină în brațe, cu mâna pe pieptul lui, exact cum a ținut-o el în fotografia inițială. „La mulți ani, tuturor fanilor, cititorilor, haterilor, stalkerilor, voyeurilor”, a fost mesajul care însoțea noua fotografie.

După mai multe zile de comentarii acide, Gabriela Prisăcariu face „lumină” în acest aspect. Ea și Dani Oțil au petrecut  Revelionul pe plajă, unul în brațele altuia. Se iubesc și se vor căsători. Până atunci însă, iată adevărul despre „costumul buclucaș”.

Citiți articolul integral în Rețete și vedete.


Accesează: