Exclusiv. A existat o înțelegere între Simion și Șoșoacă?! Ion Cristoiu: „Ideea de protest s-a înmormântat”. Video

Exclusiv. A existat o înțelegere între Simion și Șoșoacă?! Ion Cristoiu: „Ideea de protest s-a înmormântat”. Video Sursa foto: EVZ

În podcastul Cristache & Cristoiu, fondatorul Evenimentului Zilei a emis o teorie cel puțin interesantă, prin care liderul AUR, George Simion, și fosta membră a partidului, Diana Șoșoacă, să fi avut o înțelegere legată de desfășurarea protestului de duminică.

„Domnul Simion a primit aprobare să facă o manifestație în Piața Universității. Din datele pe care le avem toți acum și se confirmă. El a vorbit cu Șoșoacă și a zis: «Facem o chestie extraordinară. Noi venim ca o coloană, voi ne strigați, veniți, veniți, facem o unitate și se fac 5.000» Unde s-a rupt filmul? Inițial era hai să ne căsătorim și dintr-o dată au început să se bată. De ce? Și acum avem mai multe scenarii. Ori Șoșoacă a fost de la început în piesa asta și l-a atras pe el în capcană, dar întrebarea mea este ce fel de lider politic ești, să te bazezi pe Șoșoacă?”, se întreabă jurnalistul, care e de părere că protestul a eșuat. 

„Ieri a fost unul din momentele triste ale istoriei postdecembriste, pentru că s-a înmormântat ideea de protest. Toate televiziunile ne înnebunesc cu facturile, cu alea. Normal era să iasă foarte multă lume. Aceste manifestări nu vor ai avea loc în veci, gata. (...)Momentul catastrofal a fost incidentul din piață. Românii au un mare simț al penibilului.” 

Ne puteți urmări și pe Google News

Zeci de mii de protestatari în Polonia

„Vă amintesc că în Polonia, naționaliștii au scos zeci de mii de oameni în stradă. Tu ce lider de partid de Opoziție ești, dacă nu ești în stare să strângi 5.000 de oameni care să își strige până la urmă o nemulțumire reală, nu inventată? Atunci nu ești lider politic, du-te pe Facebook și lasă-ne în pace.”, a completat Ionuț Cristache.

„Românii nu ies pentru probleme economice. Pe lângă faptul că sunt manipulați, cei care ies la chestiile de izmeneală, sunt oamenii pricopsiți. Românii n-au ieșit niciodată pentru probleme economice, pentru că ei se aranjează. A doua mare problemă economică este cea dată așa-zisei teze suveraniste. Eu nu sunt de acord cu formula suzeranistă. Este vorba de un curent în toate statele, cu excepția României, care vrea ca Bruxelles-ul să nu mai dicteze.”, a mai adăugat Ion Cristoiu.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro