Războinicii au caștigat jocul pentru vilă cu scorul de 10 la 4. Înainte de începerea jocului, Războinicii au spus că își doresc să câștige la o diferența cât mai mare și că își doresc cu orice preț să se întoarcă la vilă.

 Și în echipa Faimoșilor au fost multe discuții legate de performanțele pe traseu. Giani Kiriță a spus că mai mult de atât nu are ce să facă și că nu știe ce strategie să mă adopte pentru a-i motiva pe Faimoși. Mădălina Predoi a rămas în lacrimi la finalul jocului, după o înfrângere categorică.

Noi tensiuni apar în echipa Faimoșilor după ce aceștia au pierdut jocul pentru panoul cu bani. Mădălina Predoi este supărată pe echipa pentru că nu reușesc să câștige nici un meci și îi da dreptate lui Giani Kiriță.

„Nu credeam vreodată că o să îi iau apărarea lui Giani Kirita. El de fapt este un om care spune exact ce are de spus, un om foarte corect. El a încercat din toate puterile lui să unească această echipa și să facă ceva pentru noi. A încercat și cu binele, și cu răul, și cu motivația…”, a spus Mădălina Predoi.