Evenimentul Zilei > Actualitate > Exatlon. PRIMA MAREA LOVITURĂ în noul sezon. Tabloidele au „hrană” pentru tot anul. ALERTĂ!
Exatlon. PRIMA MAREA LOVITURĂ în noul sezon. Tabloidele au „hrană” pentru tot anul. ALERTĂ!

Exatlon. PRIMA MAREA LOVITURĂ în noul sezon. Tabloidele au „hrană” pentru tot anul. ALERTĂ!

A avut loc prima eliminare din sezonul 2 al Exatlon. Silvia Stroescu a părăsit competiția după ce a fost învinsă în jocul pentru rămânerea la Exatlon de către Lili Sandu.

„Îmi este foarte greu să mă despart de ele (n.r.- de Lili și de Monica), dar știu că nu vor sta o veșnicie aici. Mă bucur că am avut ocazia să fiu aici alături de oameni frumoși. Glezna mi-a făcut probleme. Mă bucur că am făcut parte din această echipa. Le doresc colegilor să ajungă în casă aceea (n.r.- în vila)”, a fost prima reacție a Silviei Stroescu după eliminare, scrie wowbiz.ro.

 

După ce a avut cele mai slabe rezultate în săptămâna de debut, Silvia Stroescu a fost nominalizată pentru eliminare.

 

Lili Sandu a fost nominalizată pentru eliminare de cea desemnată „Player of the week”, Ana Georgescu. „După o analiză alături de echipa mea, nu am făcut singură această alegere și nu mi s-ar fi făcut normal să fie așa, a două nominalizare este Lili”, a transmis Ana Georgescu.

 

„Mă bucur că am avut oportunitatea să particip, să văd despre ce este vorba la Exatlon. Nu pot compara ce se întâmplă aici cu competițiile la care am participat. Da, am avut această accidentare la gleznă, dar sunt fericită că am dus traseele până la capăt și asta este, am făcut tot ce am putut”, a spus Silvia Stroescu.

 

„Simt că un gol în suflet. Țin la toți colegii mei în parte, țin și la Silvia și astăzi vrea să știe că voi concura și pentru ea, nu împotriva ei”, a spus Lili Sandu înainte de confruntare. „E un sentiment ciudat, o știu pe Silvia de atâția ani”, a spus Monica Roșu cu lacrimi în ochi.