Evenimentul Zilei > Actualitate > EXATLON. Un CONCURENT condamnat la ÎNCHISOARE. Ce ALCOOLEMIE avea când era la VOLAN
EXATLON. Un CONCURENT condamnat la ÎNCHISOARE. Ce ALCOOLEMIE avea când era la VOLAN

EXATLON. Un CONCURENT condamnat la ÎNCHISOARE. Ce ALCOOLEMIE avea când era la VOLAN

Vladimir Drăghia și-a încercat norocul cu Poliția, în august 2016, atunci când s-a urcat băut la volan și a condus în Constanța după o noapte de distracție prin stațiunea Mamaia.

 Vladimir Drăghia a fost prins la un control de rutină în timp ce conducea băut prin stațiunea Mamai, iar apoi condamnat la opt luni de închisoare cu suspendare pentru fapta sa.

„Vladimir Drăghia, cândva cel mai dorit burlac din țară, nu rata nicio ocazie să onoreze petrecerile, mai ales cele de la malul mării. Așa se face că, în 2016, când era la începutul relației cu Alice Cavaleru, actuala lui soție, actorul a comis-o grav de tot după o astfel de noapte.

S-a urcat beat la volan și a gonit pe străzile din Constanța, până când un echipaj l-a oprit pentru un control de rutină. Polițiștii l-au pus să sufle în fiolă, însă Drăghia nu a acceptat situația cu una-cu două, și a început să înjure, ba chiar să arate scene obscene martorilor. I s-a întocmit dosar penal pentru o alcoolemie de 0,66 mg/l, cât arăta etilotestul atunci”, scrie Cancan.

La spital, după prelevarea sângelui, s-a constatat o alcoolemie mult mai mare, aproape de pragul unei come alcoolice.

„(…) inculpatul a fost condus la Spitalul Județean Constanța, unde i-au fost prelevate mostrebiologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei, iar potrivit Buletinului de analiză toxicologică nr. 1134/26…. emis de SJML Constanța  s-a stabilit că inculpatul a avut la orele 1.35 o alcoolemie de 1,50 g/l alcool pur în sânge, la singura probă recoltată.

Fiind audiat, inculpatul a recunoscut săvârșirea faptei și a declarat că la data de 19.08.2016, în intervalul orar 20.00-1.00 și-a petrecut timpul la o terasă din Stațiunea Mamaia, unde a consumat două cocktailuri cu gin și o cupă cu șampanie, iar în jurul orelor 1.00 s-a urcat la volanul autoturismului marca BMW”, se arată în motivarea instanței.