Evenimentul Zilei > EVZ Play > Evz.TV. Hulk din Pakistan își caută nevastă. „Trebuie să aibă peste 220 kilograme și să fie o excelentă bucătăreasă”
VIDEO

Evz.TV. Hulk din Pakistan își caută nevastă. „Trebuie să aibă peste 220 kilograme și să fie o excelentă bucătăreasă”

Are 1,90 metri și peste 435 kilograme. Arbab Khizer Hayat, in varsta de 29 de ani, este un adevărat colos, supranumit, pe bună dreptate, Hulk din Pakistan datorită dimensiunilor cu totul ieșite din comun. Ajuns celebru încă din 2017, când a reușit performanțe demne de invidiat – cum ar fi să oprească un tractor cu motorul turat la maximum doar cu ajutorul unei frânghii – Hulk din Pakistan își caută acum perechea ideală.

Potrivit jurnaliștilor de la Daily Mail, Arbab Khizer Hayat susține că a avut de ales, până acum, din 300 de posibile mirese, dar nu s-a oprit asupra nici uneia dintre ele pentru că nu avea nici greutatea potrivită, de cel puțin 220 de kilograme, cât consideră el că ar trebui să cântărească viitoarea lui soață, și nici nu se pricepea la gătit.

Vezi mai jos un material video cu „monstrul” pakistanez de aproape jumătate de tonă, în timp ce se „delectează” ridicând deasupra capului o motocicletă.

Kulk din Pakistan consumă zilnic 10.000 de calorii, iar dieta lui include 36 de ouă la micul dejun, peste 3 kilograme de carne și 5 litri de lapte. Din acest motiv, aleasa inimii trebuie să fie, potrivit spuselor sale, o excelentă bucătăreasă.