Evenimentul Zilei > Economie > Evitaţi AGLOMERAŢIA.Taxa de TRECERE a PODURILOR de la Feteşti şi Cernavodă poate fi plătită online
Evitaţi AGLOMERAŢIA.Taxa de TRECERE a PODURILOR de la Feteşti şi Cernavodă poate fi plătită online

Evitaţi AGLOMERAŢIA.Taxa de TRECERE a PODURILOR de la Feteşti şi Cernavodă poate fi plătită online

Pentru a evita cozile de la trecerea pe podurile de la Feteşti şi Cernavodă, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutire (CNAIR) reaminteşte participanţilor la traficul rutier că au la dispoziţie mai multe modalităţi pentru plata tarifului de trecere (PEAJ).

Astfel, rovinieta se poate plăti şi prin intermediul www.erovinieta.ro precum şi prin SMS la numărul 7500 cât şi la societăţile partenere de distribuţie a carburanţilor.

"În cazul în care nu aţi achitat PEAJ la momentul efectuării trecerii, puteţi face acest lucru până a doua zi la ora 23.59, prin intermediul portalului www.erovinieta.ro, prin SMS şi la toate punctele acceptate din ţară (Mol Retail Comerţ, SC Mol România Petroleum Products SRL, SC Rompetrol Downstream SRL, Socar Petroleum SA, SC OMV Petrom Marketing SRL, SC Lukoil Romania SRL, UNTRR)" precizează CNAIR.

Pentru succesul efectuării plăţii prin intermediul portalului www.erovinieta.ro, CNAIR recomandă participanţilor la traficul rutier ca înainte de a desfăşura acţiuni pe portalul www.erovinieta.ro să acceseze secţiunea "Termene şi condiţii", unde se regăsesc inclusiv detalii cu privire la efectuarea operaţiunilor prin intermediul portalului. CNAIR precizează că operaţiunile se pot realiza doar dacă utilizatorul îşi creează un cont valid pe portalul www.erovinieta.ro.

Utilizatorii care achită prin intermediul cardului bancar rovinieta/peaj pe www.erovinieta.ro nu vor suporta costurile comisionului de tranzacţionare sau alte costuri asociate tranzacţiilor online.

Pentru informatii suplimentare referitoare la categoriile tarifare sa poate trimite la numărul 7577 un mesaj cu textul INFO (0,05 EUR+TVA/SMS trimis). CNAIR informează că pentru cartelele preplătite nu se aplică TVA, achiziţia fiind efectuată numai dacă există disponibil creditul necesar.

 

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: