Evenimentul Zilei > Actualitate > Eurovision la „Duelul pianelor”
Eurovision la „Duelul pianelor”

Eurovision la „Duelul pianelor”

„Duelul pianelor”, competiţia muzicală de pe TVR 2, revine în atenţia telespectatorilor cu cele mai interesante şi provocatoare ediţii ale celui de-al doilea sezon.

•  Îndrăgita competiţie muzicală de la TVR 2 revine cu cele mai antrenante ediţii ale ultimului sezon duminică, 30 iulie, de la ora 15.30
• „Duelul pianelor” caută cea mai bună voce de karaoke şi doar câteva zile ne mai despart de preselecţiile din 3 august 2017


 „Duelul pianelor”, competiţia muzicală de pe TVR 2, revine în atenţia telespectatorilor cu cele mai interesante şi provocatoare ediţii ale celui de-al doilea sezon. Pasionaţii duelului muzical dintre Paula Seling şi Ovi, arbitrat de Adrian Enache, se vor bucura în lunile august şi septembrie, de reîntâlnirea cu cele mai talentate vedete ale showbizului autohton, dar şi cu muzica bună şi interpretări inedite ale unor hituri celebre. Cel de-al doilea sezon „Duelul pianelor” va putea fi urmărit începând de duminică, 30 iulie, de la ora 15.30.


Telespectatorii îi vor revedea în prima ediţie pe câţiva dintre artiştii îndrăgiţi ai showbiz-ului autohton: Lora, Ilinca Băcilă, Alex Florea, Ovidiu Niculescu dar şi pe micuţii interpreţi Mara Ionescu şi Nicolae Soana. Vă mai amintiţi Selecţia Naţională Eurovision 2017? Duminică, vom asista la un duel muzical între trei artişti ce s-au aflat umăr la umăr în cursa pentru Eurovision. În echipa Paulei s-au înscris Alex Florea şi Ilinca Băcilă, tinerii ce au reprezentat România în acest an la cea mai mare competiţie muzicală europeană. Lui Ovi i s-au alăturat actorul Ovidiu Niculescu, dar şi Lora, cunoscuta cântăreaţa ce s-a retras din competiţia organizată de TVR în Selecţia Naţională.


„Lora a venit în platoul emisiunii şi a dovedit fair play.  Ea s-a retras din competiţia pentru Eurovision 2017, dar la „Duelul pianelor” s-a purtat cu multă colegialitate când s-a aflat alături de Alex şi Ilinca. Nu se ştie cum ar fi fost clasamentul Selecţiei Naţionale dacă Lora nu se retrăgea”, a spus Iuliana Marciuc, producătorul emisiunii.


Echipa „Duelul pianelor” a început deja pregătirile pentru emisiunea din toamnă, de pe TVR 2. În noul sezon, Paula şi Ovi îi vor în echipă pe cei pasionaţi de karaoke, aşa că au lansat o invitaţie către toţi românii talentaţi. Interpreţii de karaoke, care au depăşit vârsta de 14 ani, au mari şanse să vină emisiunea „Duelul pianelor” dacă vor participa la preselecţiile ce vor avea loc pe 3 august 2017. Pentru înscriere, este suficient să trimită un mesaj pe pagina de Facebook a show-ului, unde să pună un filmuleţ făcând karaoke şi au şansa de a fi recrutaţi. Preselecțiile vor avea loc joi, 3 august între orele 13.00-17.00 la sediul Televizunii Române TVR – Intrarea Pangrati. Limita minimă de vârsta este de 14 ani.