Este sigur: Guns N’Roses cântă la Bucureşti

Este sigur: Guns N’Roses  cântă la Bucureşti

În ciuda zvonurilor care au circulat ieri, după publicarea pe contul oficial de Twitter al lui Axl Rose a unui mesaj conform căruia toate concertele turneului Guns N’Roses sunt anulate, acest lucru nu este adevarat, anunţă printr-un comunicat organizatorii concertului din România, D&D East Entertainment.

“Managementul GNR ne-a informat că a avut loc un atac asupra contului de Twitter al solistului Axl Rose şi că informaţia postată potrivit căreia turneul a fost anulat este complet falsă. În acest moment se lucrează la remedierea situaţiei. Dorim să dăm asigurări ferme tuturor fanilor că nu există niciun fel de problemă, concertul din Bucureşti urmând să aibă loc pe 21 septembrie, aşa cum a fost programat,  la fel ca şi toate celelalte concerte din turneu”,  precizează Denise Săndulescu, director general al D&D East Entertainment.

Concertul Guns N’Roses de la Bucuresti are loc pe 21 septembrie la Romexpo. Biletele sunt puse în vânzare în exclusivitate prin Eventim şi se pot cumpăra din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro.

Biletele sunt puse în vânzare, preţurile acestora variind în funcţie de categorie:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • VIP – tribună, în funcţie de poziţionare: 266,3 lei şi 298,2 lei  
  • Golden Circle – în faţa scenei: 191,7 lei
  • Normal Circle – 127,8 lei

CITIŢI ŞI: Concertele Guns N' Roses, între zvonuri şi realitate