Printre ironiile strecurate la adresa formaţiunilor, vedeta Antenei 3 a dezvăluit şi care este una dintre marile sale dorinţe cu privire la sondaj.

„Vai, sunt fan total. Dacă duminică ar avea loc alegeri parlamentare, atentie, PNL ar obține 43% dintre voturi. Sunt fan!

PSD s-ar clasa pe locul secund cu 26%, în ușoară scădere, în timp de alianța USR-PLUS ar bifa 17% în creștere față de luna precedentă.

Doar Pro România ar mai trece pragul electoral la mustață. Ce mustață? Sper că nu e vorba despre Dragnea.

A, nu, că e cu Pro România. Climat politic. Ce frumos sună. Nu e și el influențat de încălzirea globală? Vot parlamentare, fotografia momentului: PNL 15 aprilie 2020 – 43%, 8 aprilie 2020 ar fi avut 40%. Într-o săptămână a crescut 3%.

A, uite, pe 30 martie avea 45%. Practic e în scădere cu 2% față de 30 martie. Trebuie recuperate. Vai de mine! PSD- 26%, dar pe 8 aprilie aveau 29%. ALDE e pa! PMP e pa! UDMR… ia uite, 2%.

Mi-aș dori ca acest sondaj să se confirme, deși e greu, pentru că ei spun că dacă în acest weekend ar avea loc alegeri, dar duminică n-au loc alegeri pentru că… carantină.

Eu revin cu aceastră întrebare, pentru că n-a răspuns nimeni clar: se mai fac alegeri anticipate? Pe 11 martie, acum o lună jumate, venise Werner să, citez demitizez un pic boala, pentru că el era pe alegeri anticipate. Se mai fac alegeri anticipate, știe cineva?”, a comentat Badea la Antena 3.