Şerban Huidu vorbeşte despre ziua accidentului: "În ochii lor şi în ochii celor injectaţi de ură, e doar un singur vinovat: EU!"

Şerban Huidu vorbeşte despre ziua accidentului: "În ochii lor şi în ochii celor injectaţi de ură, e doar un singur vinovat: EU!"

Fosta vedetă de televiziune, Şerban Hudiu, a ales să posteze pe blogul personal câteva detalii despre linşajul mediatic la care consideră că este supus în ultima perioadă dar şi câteva amănunte despre ziua teribilului accident.

"Vreau sa asigur rudele victimelor, ca nu ma intorc in prim plan in televiziune asa cum gresit cred, si ca banii, pe care i-am convenit, ii dau in continuare in contul care a fost inchis, desi am avut o intelegere pe care numai eu am decis sa o respect! Ii rog si pe ei, si pe avocatii lor sa constientizeze realitatea, si sa redeschida contul pe care l-au inchis! Nu vreau nimic inapoi! Orice as face, suferinta si pierderile lor nu le pot alina!", a mărturisit Huidu pe blogul său. Fostul Cârcotaş dezminte zvonurile apărute în presă conform cărora el ar fi avut vreo influenţă asupra deciziei pe care au luat-o judecătorii în cazul său. "S-au spus multe si am fost demonizat ca am cumparat justitia cu bani! Nu am contestat nimic, desi puteam, pentru ca procesul sa se termine repede si oamenii sa primeasca despagubirile ce vor fi stabilite de catre judecatori! Ce am primit in schimb? epitete de :"drogat" sau "criminal odios"!Exprimarile de genul "daca eram eu luam 20 de ani" si "in America era deja la inchis", se lovesc de jurisprudenta existenta!". Huidu mai vorbeşte în postarea de pe blog şi despre faptul că a fost supus testelor atât înainte de accident şi era apt să conducă, şi a acceptat toate testele şi analizele care au fost necesare şi după accident iar rezultatele au fost bune. "Am fost testat, mi s-a luat sange, iar in luna noiembrie 2011 am facut un examen neurologic si medical complet la clinica din Innsbruck, unde am fost internat anterior, examen care e la dosar si a stat la baza examinarii din Brasov pe care am facut-o ulterior! Toate testele si analizele au iesit bine! La fel si examinarea! De asta nu va spune presa in veci nimic desi sunt la dosar! In ochii lor si in ochii celor injectati de ura, e doar un singur vinovat:eu!", scrie Huidu pe blog. Câteva amănunte interesante ne-a oferit Şerban Huidu şi despre ziua în care s-a produs accidentul: "In ziua aceea nu era aglomerat, nu erau coloane iar in fata mea conducea cumnatul meu, cu care am plecat impreuna din Predeal! Deci pe cine sa depasesc si pentru ce?"