Evenimentul ZileiSportEmma Răducanu se va duela cu Serena Williams. „Nu a mai existat cineva care să fi dominat ca ea în jocul feminin”

Emma Răducanu se va duela cu Serena Williams. „Nu a mai existat cineva care să fi dominat ca ea în jocul feminin”

Emma Răducanu se va duela cu Serena Williams. „Nu a mai existat cineva care să fi dominat ca ea în jocul feminin”
Emma Răducanu se va duela cu Serena Williams în primul tur al Western and Southern Open. Americanca, în vârstă de 40 de ani, se pregătește de retragere după 23 de titluri de Grand Slam, iar britanica este nerăbdătoare să joace cu ea.

Emma Răducanu și Serena Williams vor juca în această săptămână la Cincinnati. Britanica o va înfrunta pe fosta rivală a lui Halep în primul tur al Western and Southern Open. Americanca Williams, în vârstă de 40 de ani, se pregătește de retragere după 23 de titluri de Grand Slam.

Serena Williams este o adevărată provocare pentru celelalte jucătoare de tenis, chiar dacă este pregătită să renunțe la cariera sa. Cei care încă nu au jucat împotriva lui Williams vor să se dueleze cu ea în turneul de adio. Emma Răducanu va avea acest noroc la Cincinnati în doar câteva zile.

Campioana de la US Open, Răducanu, a avut doar cuvinte de laudă la adresa lui Williams. „Este incredibil”, a spus Emma, cap de serie numărul 10 la Western and Southern Open. „A realizat atât de multe. Să o văd în acest leagăn american este cu adevărat inspirațional. Continuă să joace pentru că, în mod evident, iubește jocul. Această longevitate a carierei este un lucru la care mulți dintre jucători, și eu în special, aspirăm să ajungem și noi. Ea a schimbat cu siguranță jocul. Nu a mai existat cineva care să fi dominat ca ea în jocul feminin”, a mai precizat Emma Răducanu.

Serena Williams
sursa: arhivă EVZ

Învingătoarea dintre Williams și Răducanu o va înfrunta pe Victoria Azarenka sau Kaia Kanepi. După Cincinnati, Serena își va îndrepta atenția către US Open, potrivit Dailymail.

Retragerea Serenei Williams

Tenismena Serena Williams (40 ani), fost lider WTA dar ajunsă în prezent pe locul 407, a anunțat că vrea să se retragă din tenis și să se axeze pe rolul de mamă. Aceasta le-a transmis fanilor că o va lua pe un nou drum.

„Vine un moment în viaţă când trebuie să te decizi să mergi pe un nou drum. Este întotdeauna un moment dificil când iubeşti atât de mult ceea ce faci şi, Doamne, iubesc tenisul. Dar acum numărătoarea inversă a început”, a spus americanca, deţinătoare a 23 de titluri de Mare Şlem, adăugând că vrea să „se concentreze pe rolul ei de mamă, pe obiectivele sale în plan spiritual pentru a descoperi o Serena nouă, dar la fel de incitantă”.


Accesează: