Motivul din spatele acestui gest este încă necunoscut, întrucât vedeta nu a dat nicio declarație cu privire la vizita ei în redacția pe care a „demascat-o” acum trei săptămâni.

Cel mai probabil întoarcerea ei în locul care i-a cauzat mari probleme în ultima perioadă are legătură cu o „reglare de conturi”, având în vedere modul în care vedeta și-a dat demisia: live cu toți urmăritorii ei de pe platformele de socializare, cu lacrimi în ochi și cu acuzații dure aduse televiziunii din care a făcut parte o bună perioadă din cariera sa.

Îmbrăcată lejer, corespunzător pentru temperaturile caniculare din Capitală, Emily a purtat doar o rochiță roșie și o pereche de sandale înalte. Atitudinea degajată cu care s-a afișat la intrarea în sediul televiziunii s-a păstrat până la plecarea vedetei de pe platourile de filmare.

Emily a pus toate lucrurile adunate de la televiziune în portbagajul mașinii și a pornit spre o destinație necunoscută.

„Veronica a fost mereu agresată de Viorel. O spun și vecinii ei, am văzut și noi, la Acces Direct. Într-o zi, Viorel s-a enervat atât de tare pe ea încât a ridicat mâna și a vrut să o lovească în camera de protocol.

Veronica a intrat plângând la machiaj și a șocat fetele de acolo, care nu știau cum să o consoleze și cum să o ajute. Ea nu are unde să se ducă, este o marionetă. Cei din emisiune o țin acolo, în apartamentul în care stă cu Viorel.

Atâta timp cât le va merge audiența, cei doi vor continua să fie pe post. Păcat de ea, chiar este o victimă în toată povestea aceasta.

L-a înșelat pe Viorel de multe ori, a sperat și ea că găsește un bărbat care să nu o bată. El profită de chestia asta, atunci când o bate îi spune că așa merită, că a făcut destule. Are un comportament animalic, pe care toată lumea îl ascunde”, a declarat Emily Burghelea conform Cancan.