Tânăra de 24 de ani a dispărut fără urmă în seara zilei de 22 ianuarie 2012. Era duminică, iar ea se întorcea de la serviciu acasă, unde o aştepta un băieţel de 8 ani. Copilul nu şi-a mai văzut niciodată mama. Anchetatorii cred că Ramona a fost ucisă de fostul ei soţ. Acesta era nemulţumit de pretenţiile pe care avea femeia la partaj.
Sentinţa în baza căreia autorităţile pot elibera certificatul de deces, în lipsa cadavrului victimei, a fost dată de magistraţi în 24 ianuarie, la cererea mamei care vrea să-i facă Ramonei o înmormântare creştinească. Apoi familia va putea ataca, în justiţie, şi contractul prin care Ţuţuianu a vândut casa comună a celor doi foşti soţi, imobil care, potrivit procurorilor, a constituit şi motivul crimei, scrie Realitatea Media.

Costel Ţuţuianu, de 27 de ani este judecat, în stare de arest, pentru omor calificat, profanare de morminte, furt calificat, dare de mită şi fals în declaraţii.

Potrivit raportului întocmit de legiştii de la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici“ din Bucureşti, "Ţuţuianu Costel Narcis nu prezintă tulburări psihice de natură a-i afecta capacitatea psihică de apreciere critică a conţinutului şi consecinţelor faptelor sale, are discernământul păstrat în raport cu faptele pentru care este cercetat“.

În raportul de expertiză se consemnează: „Tendinţa de a pune lumea exterioară sub dominaţia sa, cu agresivitate, insinuând sub masca farmecului sau tandreţii. Acumulează afecte dure (furie, ostilitate): poate fi dubitativ etic care se ascunde. Tendinţa de a purta o «mască socială», de a se controla. Atitudine faţă de propriile pulsiuni divizată, pe de o parte, încearcă să-şi conştientizeze anumite dorinţe pulsio-nale, dar pe de altă parte, are o atitudine negativă faţă de ele şi încearcă să le oprească accesul în conştiinţă. Apatie, indiferenţă relaţională, respingerea trebuinţei de ataşament şi de obţinere a plăcerii din bunurile acestei lumi. Tendinţe la comportament antisocial, imaturitate psiho-emoţională, trăire în plan intuitiv-concret, conform principiului «trăieşte clipa», instinctualitate predominantă, orientare spre lumea materială“.

Dosarul în care Ţuţuianu este judecat are termen miercuri, 29 ianuarie, la Tribunalul Neamţ. Se vor audia, în primă fază, martorii propuşi fostul soţ, în apărarea sa.

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • ROMÂNIA LUI CRISTOIU. Inexistenta deszăpezire – un nou măreț succes al Teleguvernării Ponta 2
  • Cod Roşu pentru baronii roşii. Cum a devenit prima ninsoare un dezastru meteorologic
  • Victor Ponta, un elefant care merge în vârful picioarelor

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Horoscopul lui Dom’ Profesor. Astăzi sunt avantajate zodiile
  • O lumină MISTERIOASĂ spre cer: PIRAMIDELE au devenit BRUSC active? / VIDEO
  • De LUX sau de PROST-GUST? Ce fel de MAŞINI conduce un MAFIOT cu ochii OBLICI / GALERIE FOTO

Te-ar putea interesa și: