Evenimentul Zilei > Justitie > Cazul „ELODIA”, din nou la SUPRAFAȚĂ. Un alt dosar a fost DESCHIS după 11 ani de la DISPARIȚIA avocatei
Cazul „ELODIA”, din nou la SUPRAFAȚĂ. Un alt dosar a fost DESCHIS după 11 ani de la DISPARIȚIA avocatei

Cazul „ELODIA”, din nou la SUPRAFAȚĂ. Un alt dosar a fost DESCHIS după 11 ani de la DISPARIȚIA avocatei

După 11 ani de la dispariția Elodiei, familia avocatei face din nou demersuri pentru a ajunge la copilul acesteia, care se află în grija familiei lui Cristian Cioacă. Potrivit informațiilor oferite de avocata familiei Ghinescu, copilul este influențat negativ în ceea ce o privește pe mama sa, Elodia Ghinescu.

„Familia lui Cristian Cioacă îl influențează pe copil într-un mod negativ cu privire la familia mamei lui. Faptul că i s-a spus de către Cristian Cioacă, de către familia lui, că din cauza doamnei Ghinescu tatăl lui se află în închisoare, copilul s-a schimbat. Doamna Ghinescu, pe lângă faptul că a pierdut-o pe Elodia, mai are și o mare suferință. Nu își poate vedea nepotul. Mama Elodiei apelează la orice soluție pentru a-l vedea pe micuț”, a declarat avocata familiei Ghinescu, potrivit Antena 3.

„Singura modalitate este deschiderea unui proces și hotărârea unei instanțe de a obliga sora lui Cristian Cioacă să permită vizitarea copilului de către familiile de referință. Nu poate fi susținută această problemă decât în fața unei instanțe”, a spus și Gheorghe Durnă, director DGASPC Brașov, potrivit aceleiași surse.