Elicopter privat, prăbușit pe autostradă. Care este starea pasagerilor

Elicopter privat, prăbușit pe autostradă. Care este starea pasagerilor Sursa foto: Emergencias Madrid, Platforma X

Un aparat de zbor s-a prăbușit imediat după decolare. În urma accidentului aviatic, pasagerii au reușit să scape cu viață.

Un elicopter privat s-a prăbușit astăzi pe o autostradă de lângă Madrid. Tragedia avut loc la scurt timp după ce aparatul de zbor decolase. Toți pasagerii au reușit să scape cu viață.

Elicopter prăbușit pe autostradă

Aparatul de zbor s-a prăbușit după doar câteva minute de la decolare. Înainte de a atinge solul, elicea acestuia a lovit una dintre mașinile care circula pe autostradă la ora respectivă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Elicopter se aflau două persoane, ambele alegându-se cu răni și traumatisme în urma prăbușirii. În automobilul lovit de elicea aparatului de zbor se află doar șoferul. Cu toate că lovitura a fost puternică, autoturismul fiind parțial distrus, acesta a reușit să scape cu viață.

Pilotul a ieșit singur din elicopter

Pilotul elicopterului a reușit să se salveze singur. Potrivit echipelor de intervenție spaniole, bărbatul a ieșit rapid din aparatul de zbor avariat. Pentru eliberarea celuilalt pasager a fost nevoie de intervenția echipelor de descarcerare.

Aparatul de zbor s-a prăbușit vineri pe una dintre cele mai circulate autostrăzi din Madrid. Conform autorităților spaniole, elicopterul s-a prăbușit între benzile de circulație de pe autostrada M-40.

Victimele au fost transportate la spital. Una dintre acestea are un traumatism cranio-cerebral, iar cealaltă s-a ales cu o fractură de femur.

Elicopter privat, prăbușit pe autostradă. Care este starea pasagerilor

Sursa foto: Platforma X\ Emergencias Madrid

Elicopter prăbușit în Madrid. Șoferul a evitat o tragedie majoră

Aparatul de zbor căzut pe autostrada din Madrid este un model Enstrom 280 FX. Acesta fusese expus recent în Capitala Spaniei, în cadrul unui târg de aviație. Autoritățile spaniole au precizat că pilotul a evitat o tragedie majoră. În cazul în care aparatul de zbor ar fi căzut în Madrid, ar fi putut fi înregistrate numeroase victime.

„S-a evitat o tragedie majoră”a declarat primarul Madridului.

Tot vineri, un elicopter al Forțelor Aeriene nigeriene s-a prăbușit în ntr-un hub petrolier. Și în acest caz, toți pasagerii au reușit să scape cu viață.