Evenimentul Zilei > Politica > Elena Udrea, soluții pentru Dacia Pitești
Elena Udrea, soluții pentru Dacia Pitești

Elena Udrea, soluții pentru Dacia Pitești

Aflată într-un turneu electoral la constructorul de automobile Dacia Pitești, candidatul PMP, Elena Udrea, a venit cu câteva soluții pentru a menține investitorul străin în România: autostrada Sibiu-Pitești, susținerea programului ”Prima mașină” și ogligarea instituțiilor de stat să achiziționeze mașini românești.

Pentru a susține dezvoltarea acestei intreprinderi, urgentă este construirea autostrăzii Pitești – Sibiu. Indiferent cine va fi în măsură să pună în practică acest proiect, el trebuie pus cu celeritate. O altă măsură foarte bună este continuarea programului ”Prima mașină”. Sper că el este mai mult decât o poveste electorală. O altă înițiativă este legată de obligarea instituțiilor de stat ca, atunci când achiziționează automobile pentru folosința proprie, să cumpere automobile din producția internă. Ar fi un mod prin care statul ar demonstra că este partenerul întreprinzătorilor”.

 Elena Udrea a declarat că dacă ar fi fost Ministru al Transporturilor, până în acest moment, lucrările la autostrada atât de așteptată de investitor ar fi începtul deja.
 
Dacă aș fi fost Ministrul Transporturilor, până acum sigur am fi avut autostrada măcar începută. Îi asigur de tot sprijinul meu pe cei de la Dacia Pitești. Cred că acesta este rolul statului, să fie partenerul mediului de afaceri, ca acesta să facă performanță și să creze locuri de muncă”, aprecizat candidatul PMP.