Evenimentul Zilei > Politica > Elena Udrea, mai frumoasă la Sânnicolau Mare „decât la televizor”
Elena Udrea, mai frumoasă la Sânnicolau Mare „decât la televizor”

Elena Udrea, mai frumoasă la Sânnicolau Mare „decât la televizor”

Ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a făcut senzaţie, astăzi, la Sânnicolau Mare, unde a semnat două proiecte cu finanţare europeană, în valoare de 21 de milioane de euro si a fost omagiată de membri PDL locali.

Elena Udrea a fost întâmpinată cu flori şi draperii portocalii în sala de spectacole a primăriei din Sânnicolau Mare. Primarul Dănuţ Groza, care i-a decernat Elenei Udrea titlul de cetăţean de onoare al localităţii, s-a întrecut pe sine şi a rostit un discurs-omagiu în faţa liderului PDL: "Sunteţi cea mai frumoasă doamnă care ocupă funcţia de ministru din 1990 încoace. Le-am spus oamenilor că, în realitate, sunteţi mult mai frumoasă decât la televizor. Într-un clasament făcut de noi, primarii, sunteţi pe locul întâi între miniştrii care îşi ţin promisiunile. O să rămâneţi în istoria oraşului nostru, pentru că ne-aţi sprijinit şi aţi venit aici, la noi, şi ne-aţi ajutat să obţinem această finanţare".

"Dacă vreodată vreau să fac un anunţ important, o să-l fac aici"
În replică, Elena Udrea a spus că acordarea titlului de cetăţean de onoare al localităţii Sânnicolau Mare este "cea mai mare onoare primită ca ministru în ultimii doi ani de zile". Apoi a adăugat, în aplauzele frenetice ale celor aproape 100 de orăşeni prezenţi la festivitate: "Aţi adus noroc celui care şi-a lansat candidatura aici şi a ajuns preşedintele ţării, e destinul dumneavoastră să aduceţi noroc. Dacă vreodată vreau să fac un anunţ important, o să-l fac aici".

Preşedintele Traian Băsescu şi-a anunţat candidatura la Preşedinţie în toamna anului trecut în timpul unei vizite la Sânnicolau Mare, la sugestia aceluiaş primar Dănuţ Groza.

Astăzi, la Timişoara, ministrul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Elena Udrea, a semnat contractul de finanţare, iar lucrările vor începe încă din acest an, urmând să fie finalizate în 2012.