Evenimentul Zilei > Politica > Elena Udrea își anunță retragerea?
Elena Udrea își anunță retragerea?

Elena Udrea își anunță retragerea?

Numeroase speculații s-au legat de viitorul PMP și relația acestui partid cu Traian Băsescu, președintele României, al cărui mandat va înceta pe data de 21 decembrie 2014. Într-o intervenție avută ieri, actualul președinte al partidului, deputatul Elena Udrea a lăsat să se înțeleagă că se va retrage din funcție dacă Traian Băsescu va vrea conducerea partidului.

Întrebată, miercuri, la Adevărul Live, dacă își dorește să rămână președinte al PMP, Elena Udrea a răspuns: "Nu țin neapărat". Ea a precizat că venirea lui Traian Băsescu în partidul pe care l-a construit "va impulsiona mult acest partid. S-a văzut rolul băsiștilor și cât de mult au contat la aceste alegeri".

"Nu ştiu dacă Traian Băsescu îşi doreşte o asemenea funcţie. Dacă vrea, sunt convinsă că ar câştiga alegerile interne. Cert este că, de pe 22 decembrie va fi membru al Partidului Mișcarea Populară", spunea fostul candidat la prezidențiale în urmă cu câteva luni.

Elena Udrea a mai spus că este exclus ca PMP să facă o fuziune prin absorbție cu PNȚCD. "Nu a fost niciodată această discuție, rămânem parteneri".

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News