Elena Udrea către Cristian Preda: Mai treci pe la partid

Elena Udrea către Cristian Preda: Mai treci pe la partid

Elena Udrea a răspuns criticilor lansate de europarlamentarul Cristian Preda, spunând că nu va proceda ca acesta şi că îi va face cunoscute eventualele nemulţumiri în cadrul partidului.

''Nu voi proceda ca el şi îi voi spune domnului Preda ce am de spus în cadrul partidului. Bineînţeles că pentru asta trebuie să mai treacă pe la partid'', a răspuns Elena Udrea, întrebată fiind ce poziţie are faţă de declaraţiile lui Cristian Preda privind faptul că şefa PDL Bucureşti îi lasă impresia că e pe Titanic şi cere un pahar cu şampanie.

Într-un schimb de replici cu jurnaliştii prezenţi la o coferinţă de presă care a avut loc astăzi, Elena Udrea a spus că aceştia trec mai des pe la sediul PDL decât Cristian Preda.

Europarlamentarul a lansat o serie de critici la adresa Elenei Udrea.

"Udrea a uitat cam repede că în campania prezidenţială trecută nu a putut apărea prea mult, ba nici nu a mai fost inclusă - provizoriu - în guvern, din cauza lipsei de credibilitate. Uneori îmi lasă impresia că e pe Titanic şi cere un pahar cu şampanie. În ceea ce mă priveşte, ce să mai zic?  Mi-a propus să o secondez la PDL Bucureşti, iar după trei săptămâni s-a raliat celor care voiau excluderea mea", a comentat europarlamentarul Cristian Preda, într-un interviu publicat astăzi în Revista 22. 

Ne puteți urmări și pe Google News