Evenimentul Zilei > Actualitate > Elena Udrea: Adriean Videanu poate fi o variantă de candidat la Primăria Capitalei
Elena Udrea: Adriean Videanu poate fi o variantă de candidat la Primăria Capitalei

Elena Udrea: Adriean Videanu poate fi o variantă de candidat la Primăria Capitalei

Adriean Videanu poate fi o variantă de candidat pentru Primăria Capitalei, a declarat joi seara Elena Udrea, preşedintele PDL Bucureşti. Udrea a mai precizat că la începutul anului viitor democrat-liberalii vor anunţa candidatul propriu pentru primăria Bucureşti.

"Adriean Videanu poate fi o variantă pentru Primăria Capitalei. În acest moment lucrăm la identificarea celui mai bun candidat pentru campania din toamnă pentru fotoliul de primar general. În scurt timp, la începutul anului viitor, ne vom anunţa şi candidatul", a spus Elena Udrea, citată de Agerpres.
Întrebată de presă dacă va fi un candidat comun al PDL şi UNPR, Udrea a răspuns: "Cel mai probabil da". "Am spus că vom face o campanie la Bucureşti împreună în sensul în care vom susţine aceiaşi candidaţi. UNPR are doi primari foarte buni de sector, noi avem, la rândul nostru, doi primari foarte buni de sector. De candidat vom candida cu cineva din partea Partidului Democrat Liberal. Este totuşi partidul care avut inimile bucureştenilor în trecut şi cred că trebuie să fim în stare să le recâştigăm", a mai declarat ea.
Adriean Videanu a fost primar al Capitalei în perioada 2005 – 2008, dar a refuzat să mai candideze pentru un al doilea mandat în fruntea urbei. Ca rezultat, PDL l-a desemnat candidat pe Vasile Blaga, care a pierdut însă în faţa lui Sorin Oprescu. Ulterior, Videanu a fost ministru al Economiei în guvernul Boc până în 2010.
CITIŢI ŞI: Piedone va coordona campaia comună a PDL şi UNPR pe Bucureşti

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: