Evenimentul Zilei > Actualitate > Elena Udrea: Această campanie nu prea are nerv. Ponta şi Iohannis par mai degrabă într-un tandem
Elena Udrea: Această campanie nu prea are nerv. Ponta şi Iohannis par mai degrabă într-un tandem

Elena Udrea: Această campanie nu prea are nerv. Ponta şi Iohannis par mai degrabă într-un tandem

Candidata PMP la alegerile prezidenţiale, Elena Udrea, consideră că nu există competiţie în această campanie electorală, nici măcar între principalii doi candidaţi, Victor Ponta şi Klaus Iohannis, despre care spune că par mai degrabă într-un tandem.

Elena Udrea a declarat că se aştepta ca principalii doi candidaţi, potrivit sondajelor, să fie într-o compertiţie, însă a remarcat faptul că cei doi nu au ce să-şi reproşeze în această campanie.

"Mi se pare că această campanie nu prea are nerv, nu prea există competiţie. Mă aşteptam de la principalii doi candidaţi, aşa cum arată sondajele în acest moment, de la domnul Ponta şi de la domnul Iohannis, să văd că sunt într-o competiţie. Ei par mai degrabă într-un tandem. Nu prea au ce să îşi reproşeze. Cred că această campanie ar trebui să dea ocazia electoratului să aleagă într-adevăr între cei care doresc votul acestuia şi candidaţii să se prezinte în faţa electoratului cu propriile programe. Să urmărim programele candidaţilor, şi nu scandaluri permanente legate de subiecte care nu au legătură cu ceea ce ar trebui să se întâmple în această perioadă", a declarat liderul PMP, la TVR, potrivit Agerpres.

În opinia Elenei Udrea, candidaţii fug de dezbatere, făcând referire şi la provocarea pe care i-a lansat-o vineri candidatului ACL, Klaus Iohannis, aceea de a participa la o dezbatere între candidaţii Opoziţiei, pentru ca electoratul să decidă pe care din cei doi îi va susţine pentru a ajunge în turul doi.

"Eu l-am provocat pe domnul Iohannis, începând de vineri curge timpul, am pornit un cronometru. L-am provocat în primul rând pe domnul Iohannis, candidatul presupus al Opoziţiei, la o confruntare, la o dezbatere în faţa electoratului de centru-dreapta, în faţa electoratului nehotărât, pentru a arăta care este adevăratul candidat de Opoziţie, adevăratul candidat care poate şi vrea să îl învingă pe Victor Ponta în turul II", a adăugat Udrea, potrivit aceleiaşi surse.

Nu în ultimul rând, Elena Udrea îl critică pe Iohannis pentru că nu aduce nicio acuzaţie la adresa lui Victor Ponta, fiind de părere că, în aceste condiţii, în turul doi electoratul va alege între doi candidaţi USL.

"Eu susţin că domnul Iohannis, aşa cum arată acum sondajele, fiind pe locul II, poate să ne ducă în situaţia în care în turul II să avem doi candidaţi USL, adică pe Victor Ponta şi pe Klaus Iohannis. De la domnul Klaus Iohannis nu au auzit până acum o critică adusă guvernării Ponta. Nu l-am auzit să spună ceva despre principalul său contracandidat, Victor Ponta. Mai mult, ne-a şi spus că, dacă va câştiga preşedinţia României, îl va păstra pe Victor Ponta prim-ministru", a continuat Elena Udrea.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: