Edward şi Bella, un sărut pasional. VEZI trailer oficial pentru Twilight 4, Breaking Dawn

Edward şi Bella, un sărut pasional. VEZI trailer oficial pentru Twilight 4, Breaking Dawn

MTV MOVIE AWARDS. Vedetele "Twilight" au fost premiate pentru al treilea an la rând cu trofeul "Cel mai bun sărut".

Robert Pattinson şi Kristen Stewart formează un cuplu de doi ani. Asta pare să se vadă şi în a treia parte a seriei "Twilight". În ultimii trei ani, cei doi nu au avut competitor la categoria cel mai bun sărut la premiile MTV.

Atracţia dintre Kristen şi Robert este la fel de intensă ca în momentul în care s-au cunoscut, când vampirul interpretat de Pattinson se lupta să o apere pe adolescenta inocentă Bella.

Cei doi au ales în acest an o metodă mai spectaculoasă pentru a evita momentul reconstituirii sărutului pe scena de la MTV Movie Awards.

Ne puteți urmări și pe Google News

Moment intim între Robert Pattinson şi Taylor Lautner

"Mă simt prost că nu vreau să te sărut. Nici tu nu vrei să mă săruţi, nu?", i-a spus Robert prietenei lui când au urcat pe scenă. Actorul din Twilight avea alte gânduri. "Cred că este altcineva din public care ar aprecia gestul mai mult", a spus Robert înainte să simuleze un sărut cu colegul lui de platou, Taylor Lautner. Kristen a rămas pe scenă, râzând, în timp ce colegul şi iubitul ei avea grijă, în aplauzele publicului, să şocheze cât mai mult publicul cu momentul sărutului.

Pattinson a declarat, luna trecută, pentru postul MTV din Marea Britanie, că e destul de stresat de gândul că nu va câştiga din nou. "Ar fi goaznic să nu mai câştig dintr-o dată premiul. Ar fi mai rău decât să nu mai câştig premii pentru interpretare", a spus actorul.

El s-a "luptat" la această categorie şi cu actorul Taylor Lautner, din acelaşi film, cel care a împărţit un sărut pasional tot cu Kristen Stewart. Alături de cele două secvenţe din "Eclipse", pentru cel mai bun sărut au fost menţionaţi şi Ellen Page şi Joseph Gordon-Levitt (Inception), Emma Watson şi Daniel Radcliffe (Harry Potter) şi Natalie Portman şi Mila Kunis (Black Swan).

Sărutul câştigător a fost votat de public prin intermediul site- ului premiilor, iar "Oscarurile tinerilor", aşa cum mai sunt numite, s-au dus în număr mare spre celebrul film cu vampiri. "Eclipse" a reuşit să cucerească cele mai multe trofee MTV printre care şi cel mai bun film, categorie la care a fost nominalizat alături de “Black Swan", “Inception", “The Social Network" şi prima parte a filmului “Harry Potter and the Deathly Hallows". <iframe width="560" height="450" src="http://www.youtube.com/embed/GXm6iP4LHZE" frameborder="0" allowfullscreen></iframe> "Ar fi îngrozitor să nu mai câştig premiul acesta. Ar fi mai rău decât să nu mai câştig pentru interpretare" ROBERT PATTINSON, actor <iframe frameborder="0" src="http://www.youtube.com/embed/U4d_qIGAiCE" height="349" width="560"></iframe>