Evenimentul Zilei > Actualitate > Ed Sheeran a devenit magnat în imobiliare
Ed Sheeran a devenit magnat în imobiliare

Ed Sheeran a devenit magnat în imobiliare

Celebrul cântăreț, Ed Sheeran, autorul melodiei „Shape of You” a devenit un magnat în imobiliare în doar șapte ani. Acesta deține în prezent nu mai puțin de 13 apartamente și case în Londra, la care se mai adaugă un bar și un restaurant.

Doar anul trecut, cântărețul, în vârstă de 28 de ani, a reușit să câștige impresionanta sumă de 450 milioane de dolari, devenind astfel unul dintre cei mai bine plătiți cântăreți solo ai momentului. Un expert financiar a declarat pentru publicația britanică „The Sun” că „a fost incredibil de inteligent felul în care și-a investit banii. Și-a concentrat atenția pe imobliliare în Londra, unde piața este într-o continuă creștre. Poate percepe sume foarte mari din chirii. Există și șansa ca cei care închiriază de la el să nu știe că dau bani unui cântăreț multimilionar”.

Anul acesta, chiar înainte de Crăciun, Ed Sheeran s-a căsătorit în secret cu iubita lui din copilărie, Cherry Seaborn. A fost o ceremonie restrânsă, la care au participat doar 40 de persoane, potrivit The Sun.