Evenimentul Zilei > Sport > Echipa de fotbal Dinamo, decimată de virusul ucigaș. Încă două cazuri noi
Echipa de fotbal Dinamo, decimată de virusul ucigaș. Încă două cazuri noi

Echipa de fotbal Dinamo, decimată de virusul ucigaș. Încă două cazuri noi

Clubul de fotbal Dinamo Bucureşti a anunţat, marţi, că în urma testelor Real Time PCR pentru diagnosticarea COVID-19 au fost depistaţi pozitiv încă un jucător şi un membru al staff-ului medical.

„Încă un jucător dinamovist şi un membru al staff-ului medical al echipei au fost confirmaţi pozitiv la testul Real Time PCR pentru diagnosticarea COVID-19″, se arată în comunicatul FC Dinamo.

Numărul dinamoviştilor confirmaţi pozitiv la testările efectuate în ultimele zile a ajuns la 12.

Toţi reprezentanţii echipei vor reface testul Real Time PCR pentru diagnosticarea COVID-19, conform prevederilor legale stabilite de ordinul comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi Ministerul Sănătăţii, pe perioada acestor zile fiind urmate măsurile impuse de Direcţia de Sănătate Publică, mai precizează sursa citată.

Zborul groazei. Dezvăluiri de la bord. Fotbaliștii români erau infectați cu Coronavirus

De la reluarea campionatului Ligii I la fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la angajaţii cluburilor FC Dinamo, FC Botoşani şi CFR Cluj, Universitatea Craiova, ceea ce a dus la suspendarea unor meciuri şi deschiderea unor anchete epidemiologice de către Direcţiile de Sănătate Publică. De asemenea, în Liga a II-a au fost depistate cazuri pozitive la cluburile Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti şi FC Argeş.

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate patru cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: